Γραφείο Διασύνδεσης

TrophyΤροφή 2023: «Η επόμενη ημέρα του Αγροδιατροφικού Τομέα – Περιβάλλον, Βιωσιμότητα, Καινοτομία»

Ο οργανισμός Νέα Γεωργία Νέα Γενιά διοργανώνει την τελική εκδήλωση στο πλαίσιο του TrophyΤροφή 2023, με θέμα: «Η επόμενη ημέρα του Αγροδιατροφικού Τομέα – Περιβάλλον, Βιωσιμότητα, Καινοτομία». Με την εκδήλωση αυτή, ολοκληρώνονται οι δράσεις του «TrophyΤροφή» για το 2023, το οποίο τα τελευταία 5 χρόνια διαμορφώνει μια συνολική πρόταση αξίας για ολόκληρο το ελληνικό οικοσύστημα της αγροδιατροφικής επιχειρηματικότητας και καινοτομίας, συνδυάζοντας καινοτόμες ενέργειες, όπως τα «Trophy Meet-ups» και το πρόγραμμα ανοικτής καινοτομίας «Trophy Open Innovation». Η πρωτοβουλία στηρίζεται από το σύνολο σχεδόν των ελληνικών πανεπιστημίων και ερευνητικών κέντρων, καθώς και από μεγάλες εταιρίες του κλάδου.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 28 Νοεμβρίου 2023, μεταξύ 17.00 και 20.30 στο Ωδείον Αθηνών, Αίθουσα: Άρης Γαρουφαλής.

H εκδήλωση θα περιλαμβάνει συζητήσεις πάνελ και fireside chats με εκπροσώπους του οικοσυστήματος καινοτομίας (Startups και VCs), εταιρείες του κλάδου, καθώς και ερευνητικούς και ακαδημαϊκούς φορείς, ενισχύοντας περαιτέρω τον διάλογο γύρω από τη βιωσιμότητα, την προστασία του περιβάλλοντος, την καινοτομία και την επιχειρηματικότητα στον αγροδιατροφικό κλάδο.

Η επικεφαλής του Γραφείου Καινοτομίας, Επιχειρηματικότητας και Μεταφοράς Τεχνολογίας “InnopvInAgri” θα παρουσιάσει τις δράσεις και τα αποτελέσματα του Γραφείου, στο Panel 4 που θα επικεντρωθεί στη θεματική: Πανεπιστήμια, Έρευνα και σύνδεση με τις προκλήσεις του αγροδιατροφού κλάδου.

Το πρόγραμμα είναι διαθέσιμο εδώ: https://www.generationag.org/trophytrofh-the-event

Η συμμετοχή στην εκδήλωση γίνεται χωρίς κόστος, αλλά η εγγραφή είναι απαραίτητη, μέσω συμπλήρωσης της παρακάτω φόρμας.

Πηγή: https://innovinagri.aua.gr/trophytrofi-2023-ekdilosi-me-thema-i-epomeni-imera-tou-agrodiatrofikou-tomea-perivallon-viosimotita-kainotomia/

Κατηγορία: Νέα

Ημερομηνία Λήξης Προβολής: 28 Νοεμβρίου 2023