Γραφείο Διασύνδεσης

Ημέρες Καριέρας Τουρισμού του kariera.gr

Βρες δουλειά για τη νέα σεζόν

 

Οι Ημέρες Καριέρας Τουρισμού είναι ένα event αφιερωμένο για την απασχόληση στον κλάδο του Τουρισμού, με σκοπό τη δημιουργία νέων επαγγελματικών ευκαιριών. Κατά τη διάρκεια δύο ημερών, Κορυφαίοι Εργοδότες και υποψήφιοι αυτού του τομέα έχουν τη δυνατότητα να έρθουν σε επαφή, να συζητήσουν για τις διαθέσιμες θέσεις εργασίας και να χτίσουν νέες συνεργασίες.

Αυτό το διήμερο είναι για σένα αν θες:

  • Nα γνωρίσεις από κοντά δεκάδες κορυφαίες επιχειρήσεις Τουρισμού και HORECA που προσλαμβάνουν ενεργά.
  • Να περάσεις από 1:1 συνεντεύξεις εργασίας.
  • Να κάνεις networking με έμπειρους επαγγελματίες του κλάδου στη μεγαλύτερη έκθεση φιλοξενίας στην Αθήνα.

Κάνε εγγραφή σήμερα κιόλας στις Ημέρες Καριέρας Τουρισμού και ανακάλυψε όλες τις ευκαιρίες για τα επόμενα επαγγελματικά σου βήματα.

Το event διεξάγεται στο Metropolitan Expo, το οποίο βρίσκεται στον Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών «Ελευθέριος Βενιζέλος», στα Σπάτα Αττικής. Η πρόσβαση είναι πολύ εύκολη με τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς. Δες αναλυτικά όλους τους τρόπους, πατώντας εδώ.

Οι Ημέρες Καριέρας Τουρισμού απευθύνονται σε κάθε άτομο που επιθυμεί να κάνει το πρώτο ή το επόμενο βήμα στην καριέρα του στον τουριστικό κλάδο, θέλει να έρθει σε επαφή με κορυφαίες επιχειρήσεις Τουρισμού και HORECA και επιδιώκει να εξελίσσεται συνεχώς.

Για να εισέλθεις στον χώρο που διεξάγονται οι Ημέρες Καριέρας Τουρισμού, εκτός από την εγγραφή σου στο event, χρειάζεται να κάνεις εγγραφή και στην έκθεση XENIA – είτε online είτε δια ζώσης κατά την είσοδο στον χώρο. Για να αποφύγεις την αναμονή σε ουρές, κάνε την εγγραφή σου online. Σε κάθε περίπτωση, φρόντισε να έχεις έτοιμο το εισιτήριό σου για σκανάρισμα κατά την είσοδό σου στο event.

Το CV Smart Pass είναι μια υπηρεσία που θα έχουν οι Χορηγοί (Platinum και Gold) των Ημερών Καριέρας Τουρισμού, μέσω της οποίας θα λαμβάνουν αυτόματα το βιογραφικό που έχεις υποβάλει κατά την αίτησή σου στη φόρμα συμμετοχής του event.

Tip: Φρόντισε να έχεις σε έντυπη μορφή το βιογραφικό σου (και σε αρκετά αντίτυπα) για να το μοιραστείς με τις συμμετέχουσες εταιρείες που σε ενδιαφέρουν.

Πηγή: https://resources.kariera.gr/el/events/tourism-career-days/

Κατηγορία: Νέα

Ημερομηνία Λήξης Προβολής: 27 Νοεμβρίου 2023