Γραφείο Διασύνδεσης

ΕΝΑΡΞΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΤΕΧΝΟΓΝΩΣΙΑΣ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ: «ΑΠΟ ΤΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΣΤΗΝ ΑΓΟΡΑ»

Μόλις 4 ημέρες έμειναν για την έναρξη του διαδικτυακού Εκπαιδευτικού Προγράμματος «Από το Εργαστήριο στην Αγορά»! Το πρόγραμμα αυτό αποτελεί μια σημαντική πρωτοβουλία του ιδρύματός μας και έχει ως στόχο την ενίσχυση της γνώσης και της εξοικείωσης σχετικά με τα θέματα της μεταφοράς της τεχνολογίας, ειδικά στο στον ακαδημαϊκό περιβάλλον.

Εδώ θα βρείτε την Πρόσκληση και το Πρόγραμμα, και σας καλούμε να συμμετάσχετε ενεργά σε αυτήν την εκπαιδευτική δράση καθώς θα αποκτήσετε:

  • Σημαντικές γνώσεις σχετικά με τα θέματα προστασίας και αξιοποίησης ερευνητικών αποτελεσμάτων
  • Σημαντικές γνώσεις σχετικά με τα θέματα της προστασίας δικαιωμάτων διανοητικής ιδιοκτησίας
  • Δεξιότητες σχεδιασμού επιχειρηματικού πλάνου
  • Δεξιότητες προβολής και παρουσίασης έργων(projects)

Είναι μια μοναδική ευκαιρία να αντλήσετε πολύτιμες εμπειρίες από επαγγελματίες που κατέχουν εξειδικευμένες γνώσεις στον τομέα της μεταφοράς τεχνολογίας και να αποκτήσετε τα εφόδια εκείνα που, πλέον, θεωρούνται απαραίτητα για όσους απασχολούνται στην τριτοβάθμια εκπαίδευση.

Εγγραφή-Registration: https://my.ru.aegean.gr/hl/web_documents_submissions/public/submission/fc719e70-9cd1-4ba8-a77b-f9475c4b1e72/6847d760-d82d-4274-9639-82a0ce49c6d7

 

Το σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί διαδικτυακά και το Link της ψηφιακής πλατφόρμας θα το λάβετε την Πέμπτη 23.11.2023, παραμονή έναρξης τους.

Παρακαλούμε να μην διστάσετε να προωθήσετε την πρόσκληση σε κάθε ενδιαφερόμενο συνάδελφο στο τμήμα σας.

Για οποιαδήποτε ερώτηση, μπορείτε να επικοινωνήσετε εδώ:  ru-tto@aegean.gr

 

Σημείωση: Δεν είναι απαραίτητη η παρακολούθηση και των 4 ενοτήτων. Η παρακολούθηση όλου του προγράμματος ή μέρος αυτού αποτελεί δική σας επιλογή.

 

Κατηγορία: Νέα

Ημερομηνία Λήξης Προβολής: 24 Νοεμβρίου 2023