Γραφείο Διασύνδεσης

ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ ΔΡΑΣΗ ΜΕ ΤΗ MOVEMENT ON THE GROUND

ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ ΔΡΑΣΗ ΜΕ ΤΗ MOVEMENT ON THE GROUND

 

Είσαι φοιτητής και θέλεις να αξιοποιήσεις τον ελεύθερό σου χρόνο προσφέροντας και κάνοντας κάτι ουσιαστικό και δημιουργικό; Η απάντηση είναι απλή, γίνε εθελοντής με τη Movement on the Ground!

Η ομάδα της MOTG σε προσκαλεί να γίνεις μέλος της κοινότητάς μας και  να συμμετάσχεις ως εθελοντής στις δράσεις μας που πραγματοποιούνται τόσο στο Κέντρο Υποδοχής και Ταυτοποίησης όσο και στο Κοινοτικό και Εκπαιδευτικό Κέντρο που λειτουργόυμε στη Μυτιλήνη. Ας ενώσουμε τις δυνάμεις μας για να κάνουμε τη διαφορά στις ζωές των ανθρώπων που βρίσκονται εν κινήσει!

Λίγα λόγια για τη Movement on the Ground:

Η Movement On The Ground ιδρύθηκε το 2015 από μία ομάδα ανεξάρτητων επιχειρηματιών και δημιουργικών ανθρώπων που συγκινήθηκαν από την ευρωπαϊκή προσφυγική κρίση. O απώτατος σκοπός μας, είναι να μεταμορφώσουμε προσφυγικούς καταυλισμούς σε ασφαλείς, θεραπευτικούς και ευνοϊκούς χώρους διαβίωσης. Πώς το κάνουμε αυτό; Με τη φιλοσοφία μας Camp to CampUs. Πιστεύουμε ότι κάθε άνθρωπος που αναγκάζεται να φύγει από το σπίτι του έχει δικαίωμα σε μία αξιοπρεπή υποδοχή.

Θέλουμε να αλλάξουμε την κοινή αντίληψη του τι σημαίνει να είσαι «πρόσφυγας». Θέλουμε να προωθήσουμε τη βιώσιμη αλλαγή μαζί με και για τους ανθρώπους που βρίσκονται εν κινήσει. Εν τέλει, θέλουμε να βοηθήσουμε να ανοίξει ο δρόμος για να ενταχθούν οι άνθρωποι εν κινήσει στην μελλοντική τους κοινωνία. Ο εθελοντισμός και η συνεργασία είναι το πρώτο βήμα που μας βοηθάει να επιτύχουμε αυτόν τον στόχο. Αν θέλεις να πάρεις μια ιδέα για το τι σημαίνει Camp to CampUs philosophy δες αυτό το βίντεο!

Μερικά από τα projects μας αυτή τη στιγμή είναι:

  • Αθλητισμός
  • Εκμάθηση Αγγλικών
  • Digital Learning Lab
  • Χτίσιμο νέων καταλυμάτων
  • Ραπτική
  • Art

Βρίσκεις ενδιαφέρον σε ένα από τα projects μας? Έχεις μήπως καινούριες ιδέες που θα μπορούσαν να συνεισφέρουν στη μεταμόρφωση του Camp σε CampUs; Αν η απάντηση είναι ναι, ήρθε η ώρα να γίνεις  μέλος μίας ομάδας στοργικών, φιλόδοξων και ομοϊδεατών ανθρώπων που είναι αποφασισμένοι να αλλάξουν τον τομέα της ανθρωπιστικής βοήθειας. Κάνε αίτηση τώρα -> volunteer application.

Για οποιαδήποτε περαιτέρω πληροφορίες ή διευκρινήσεις, παρακαλώ μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο email volunteer@movementontheground.com.

 

 

Κατηγορία: Νέα

Ημερομηνία Λήξης Προβολής: 15 Φεβρουαρίου 2024