Γραφείο Διασύνδεσης

Δωρεάν πρόγραμμα επιμόρφωσης για φοιτητές παιδαγωγικής κατεύθυνσης

Με την υποστήριξη του Κοινωφελούς Ιδρύματος Ιωάννη Σ. Λάτση, του Κοινωφελούς Ιδρύματος Aθανάσιος Κ. Λασκαρίδης, της Μicrosoft και της PwC, η Socialinnov προσφέρει δωρεάν ένα πρόγραμμα ψηφιακής κατάρτισης, το οποίο απευθύνεται αποκλειστικά σε εκπαιδευτικούς πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, ιδιωτικού και δημόσιου τομέα, καθώς και προπτυχιακούς φοιτητές της παιδαγωγικής κατεύθυνσης.

Το πρόγραμμα Tech Talent School για Εκπαιδευτικούς αποτελεί μία ολιστική προσέγγιση της εξέλιξης των εκπαιδευτικών, όχι μόνο σε σχέση με τη δράση τους μέσα στην τάξη, αλλά και ως επαγγελματίες. Επιπροσθέτως, το πρόγραμμα εστιάζει και στην ενίσχυση της ψυχικής ανθεκτικότητας των εκπαιδευτικών, καθώς ανήκουν σε ομάδα υψηλού κινδύνου για την εμφάνιση του συνδρόμου της επαγγελματικής εξουθένωσης.

Το πρόγραμμα τελεί υπό την αιγίδα του Υπουργείου Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού.

Οι συμμετέχοντες του προγράμματος θα κληθούν να παρακολουθήσουν τα δωρεάν σεμινάρια 15 ωρών και των τεσσάρων πυλώνων του προγράμματος:

  1. Ενδυνάμωση σε Ψηφιακές Δεξιότητες
  2. Επαγγελματική Ενδυνάμωση
  3. Ψυχική ενδυνάμωση
  4. Ενδυνάμωση στη Σχολική Κοινότητα

 

Τα σεμινάρια πραγματοποιούνται με την υποστήριξη του Κοινωφελούς Ιδρύματος Ιωάννη Σ. Λάτση, του Κοινωφελούς Ιδρύματος Aθανάσιος Κ. Λασκαρίδης, της Μicrosoft και της PwC, η Socialinnov  και η συμμετοχή για το κοινό είναι δωρεάν.

Για εγγραφή εδώ tech talent school για εκπαιδευτικούς

 

* Bεβαίωση παρακολούθησής: Μετά το τέλος του εκπαιδευτικού κύκλου στον οποίο έχετε εγγραφεί και, αφού έχετε παρακολουθήσει το σύνολο των μαθημάτων, μπορείτε να εκτυπώσετε τη βεβαίωση παρακολούθησής σας στο MyTickets (Επιλέγοντας “Ενέργειες” δίπλα σε κάθε δελτίο εισόδου σας). Η βεβαίωση θα είναι διαθέσιμη εκεί μετά από μια εβδομάδα και για διάστημα δύο (2) εβδομάδων.

* Μπορείτε να παρακολουθήσετε τα μαθήματα μόνο με online παρουσία, μέσω του Microsoft Teams.

* Ένας πλήρης εκπαιδευτικός κύκλος του προγράμματος Tech Talent School για Εκπαιδευτικούς ολοκληρώνεται σε δύο εβδομάδες. Υπάρχουν κύκλοι σεμιναρίων διαθέσιμοι κάθε μήνα, επομένως μπορείτε να επιλέξετε όποιον σας εξυπηρετεί ημερολογιακά περισσότερο.

Κατηγορία: Επιμορφώσεις / Σεμινάρια,Νέα

Ημερομηνία Λήξης Προβολής: 31 Ιανουαρίου 2024