Υποβολή περιλήψεων: έως 31-03-2024
Αποδοχή των περιλήψεων: 15-04-2024
Εγγραφή: έως 15-05-2023
-
Αισθητηριακή/οργανοληπτική ανάλυση τροφίμων και ποτών (sensory analysis of foods and drinks)
-
Ανάπτυξη μεθόδων στην αισθητηριακή επιστήμη (method development in sensory science)
-
Μελέτες καταναλωτή (consumer studies)
-
Στατιστικά εργαλεία
-
Η αισθητηριακή επιστήμη ως εργαλείο μιας βιώσιμης αγροδιατροφικής αλυσίδας
-
Συσκευασία και επικοινωνία προϊόντων
-
Η αισθητηριακή επιστήμη ως εργαλείο E&A
-
Συναισθήματα και ψυχολογία του καταναλωτή
-
Διαφοροποιήσεις στην αισθητηριακή αντίληψη λόγω κουλτούρας μεταξύ αγορών του εξωτερικού και εξαγωγές
-
Aισθητηριακή επιστήμη και διατροφικές μελέτες
-
Προκλήσεις και ευκαιρίες στην αισθητηριακή αντίληψη νέων τροφίμων, εναλλακτικών τροφίμων και νεοφοβία
-
Νέες τεχνολογίες, ψηφιακά εργαλεία και εργαλεία πληροφορικής στην αισθητηριακή επιστήμη
-
Οργανοληπτική ανάλυση ελαιόλαδου
-
Οργανοληπτική ανάλυση οίνου και ποτών
-
Οργανοληπτική ανάλυση παραδοσιακών προϊόντων
-
Λεξικολογία και γλωσσικά εργαλεία στην αισθητηριακή επιστήμη
-
Νευροεπιστήμη και μελέτη καταναλωτή (neuroscience)
-
Μελέτες καταναλωτή και αισθητηριακή ανάλυση του οικοσυστήματος προϊόντων τρόφιμων (συσκευασία, ιστοσδελίδα, τοποθέτηση στο ράφι, περιβάλλον κατανάλωσης)
-
Αισθητηριακή ανάλυση για την ανάπτυξη του τουρισμού και της γαστρονομίας
https://www.sensorysociety.gr/senso-conference-2024
Κατηγορία: Επιμορφώσεις / Σεμινάρια,Νέα
Ημερομηνία Λήξης Προβολής: 15 Μαΐου 2024