Γραφείο Διασύνδεσης

Career Day από το Public Group

Career Day θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 11 Οκτωβρίου από το Public Group, για υποψήφιους εργαζόμενους με δυναμικές ευκαιρίες εργασίας.

Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στο café του Public Συντάγματος, από τις 10 το πρωί έως τις 5 το απόγευμα.

Όσοι παρευρεθούν στην εκδήλωση θα έχουν την ευκαιρία να ενημερωθούν για το εύρος των δραστηριοτήτων της εταιρείας, αλλά και να συνομιλήσουν με τους υπεύθυνους από διάφορα τμήματα και καταστήματα του Group.
 
Παράλληλα, θα μπορέσουν να παρακολουθήσουν case studies και success stories ανθρώπων που έχουν γράψει τη δική τους ιστορία στο Public Group.

Μέσα από το Career Day, σύμφωνα πάντα με την ανακοίνωση, φιλοδοξεί να προσελκύσει συνεργάτες που θα πλαισιώσουν πολύ διαφορετικές, αλλά εξίσου σημαντικές θέσεις.

Έτσι, καλεί όσους οραματίζονται ένα δυναμικό εργασιακό περιβάλλον συμπερίληψης που αγκαλιάζει τη διαφορετικότητα και που ενθαρρύνει την προσπάθεια, να συμμετάσχουν και να ενημερωθούν για τις ευκαιρίες απασχόλησης που προσφέρονται. 

Η Public Career Day απευθύνεται σε όσους και όσες βρίσκονται σε διερεύνηση του επόμενου επαγγελματικού βήματος, διαθέτουν έντονο πάθος για καινοτομία και αναζητούν ένα περιβάλλον που προσφέρει δυνατές εμπειρίες και έντονες προκλήσεις εντός ενός δυναμικού οικοσυστήματος.

Πηγή: https://www.proson.gr/ergasia/38420_public-group-tha-pragmatopoiisei-career-day-tin-tetarti-11-oktobrioy