Γραφείο Διασύνδεσης

ΔΩΡΕΑΝ ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ ΓΙΑ ΕΠΙ ΠΤΥΧΙΩ ΦΟΙΤΗΤΕΣ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΩΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΟΜΙΛΟ ΠΟΥΚΑΜΙΣΑΣ

Ο Εκπαιδευτικός Όμιλος Πουκαμισάς ανακοινώνει την έναρξη κύκλου εκπαιδευτικών σεμιναρίων για νέους καθηγητές, έως 30 ετών, με σκοπό την εξειδίκευσή τους σε συγκεκριμένα διδακτικά αντικείμενα καθώς και την απόκτηση επαγγελματικής εμπειρίας μέσω της παρακολούθησης υποδειγματικών μαθημάτων στα Φροντιστήρια του Ομίλου.

Στόχος της δράσης μας είναι να εκπαιδεύσουμε δωρεάν έως 1.150 νέους καθηγητές από όλη την Ελλάδα· νέους εκπαιδευτικούς που επιθυμούν να σταδιοδρομήσουν στην Εκπαίδευση, αλλά στερούνται ευκαιριών απόκτησης εξειδίκευσης και εργασιακής εμπειρίας.

Μετά την ολοκλήρωση των σεμιναρίων θα ακολουθήσει γραπτή αξιολόγηση και συνέντευξη για τους συμμετέχοντες καθηγητές. Όλοι οι καθηγητές, που θα παρακολουθήσουν τα σεμινάρια και θα περάσουν επιτυχώς τη γραπτή δοκιμασία και τη συνέντευξη, εφόσον το επιθυμούν, θα έχουν τη δυνατότητα κατά προτεραιότητα να εργαστούν στα Φροντιστήρια του Ομίλου μας, ανάλογα με τις ανάγκες μας.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΑ ΔΩΡΕΑΝ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΑ ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ

  • Η παρακολούθηση των σεμιναρίων είναι ΔΩΡΕΑΝ. Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας σύμφωνα με τον χρόνο υποβολής της αίτησης συμμετοχής.
  • Η διάρκειά τους θα είναι από τις 30/10/2023 έως τις 29/3/2024.
  • Τα σεμινάρια θα παρακολουθήσουν έως 300 Μαθηματικοί, έως 400 Φιλόλογοι100 Φυσικοί100 Χημικοί, 100 Καθηγητές Αγγλικής Γλώσσης, 50 Βιολόγοι, 50 Οικονομολόγοι και 50 Καθηγητές Πληροφορικής.
  • Απαραίτητη προϋπόθεση προκειμένου να συμμετάσχει κάποιος είναι να είναι πτυχιούχος Πανεπιστημίου της ανάλογης ειδικότητας ή επί πτυχίω φοιτητής που για την απόκτηση του πτυχίου του θα υπολείπονται έως 10 μαθήματα. Αυτονόητο, όμως, θα είναι ότι για την πρόσληψή του στον Όμιλό μας απαιτείται το πτυχίο. Συνεπώς με τη φόρμα συμμετοχής, θα πρέπει να υποβάλλονται και τα ανάλογα δικαιολογητικά (πτυχίο ή βεβαίωση σπουδών).
  • Προκειμένου κάποιος να έχει δικαίωμα συμμετοχής θα πρέπει να είναι έως 30 ετών.
  • Τα μαθήματα που θα διδάσκονται θα είναι: Νεοελληνική γλώσσα και Λογοτεχνία Γυμνασίου, Αρχαία Ελληνικά Γυμνασίου, Μαθηματικά Γυμνασίου, Νεοελληνική Γλώσσα και Λογοτεχνία Α΄ Λυκείου, Αρχαία Ελληνικά Α΄ Λυκείου, Άλγεβρα Α΄ Λυκείου, Γεωμετρία Α΄ Λυκείου, Φυσική Α΄ Λυκείου, Χημεία Α΄ Λυκείου, Αγγλικά (διδακτική της αγγλικής γλώσσης από την τάξη Senior A έως την τάξη Β2), Βιολογία Γ΄ Λυκείου, Οικονομία Γ΄ Λυκείου και Πληροφορική Γ΄ Λυκείου.
  • Δικαίωμα παρακολούθησης στο σεμινάριο Χημείας Α΄ Λυκείου έχουν και καθηγητές Φυσικής.
  • Τα σεμινάρια θα διεξάγονται διαδικτυακά και οι συμμετέχοντες θα έχουν δικαίωμα να κάνουν μόνο μία απουσία καθ΄ όλη τη διάρκεια της φοίτησής τους και κατά τη διάρκεια παρακολούθησης του σεμιναρίου θα πρέπει να έχουν οπωσδήποτε ανοιχτές τις κάμερές τους.
  • Μετά τη διεξαγωγή του σεμιναρίου θα διεξαχθούν γραπτές εξετάσεις και οι επιτυχόντες στη συνέχεια θα παρακολουθήσουν υποδειγματικές διδασκαλίες στα φροντιστήριά μας.
  • Για να είναι έγκυρη η συμμετοχή, θα πρέπει να στείλετε ένα video διάρκειας έως δύο λεπτών, στο οποίο θα απαντάτε στις ακόλουθες ερωτήσεις: α) Γιατί ενδιαφέρεσαι να κάνεις καριέρα στην εκπαίδευση; β) Ποια είναι τα κυριότερα εφόδια που χρειάζεται ένας καθηγητής για να πετύχει στο έργο του;

Για περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής στο site: https://www.poukamisas.gr/seminaria/ekpaidevoume-ti-nea-genia-kathigiton/?utm_source=prog&utm_medium=5