Γραφείο Διασύνδεσης

Δωρεάν Ενημέρωση για το Πρόγραμμα Εκπαίδευσης & Προετοιμασίας για τη Διεθνή Πιστοποίηση Logistics ELA 

Τι μυστικά κρύβει ο κόσμος της εφοδιαστικής αλυσίδας; Ποια είναι τα διεθνώς εφαρμοζόμενα πρότυπα εργασίας; Πώς μπορεί να προετοιμαστεί το σημερινό στέλεχος για τις επερχόμενες αλλαγές στον κλάδο των logistics; Απαντήσεις σε αυτά και ακόμα περισσότερα ερωτήματα θα δοθούν από καταρτισμένα στελέχη μέσω ενός γόνιμου διαλόγου.

Η projectyou είναι εγκεκριμένος Φορέας Εκπαίδευσης από το ΙLME στην Ελλάδα (κατ’ αποκλειστικότητα) και την Κύπρο, για τη Διεθνή Πιστοποίηση στην Εφοδιαστική Αλυσίδα (Logistics) από το European Logistics Association (ELA) και στόχος της είναι η συνεχής επιμόρφωση των στελεχών.

Σκοπός Webinar

Το webinar αυτό αποτελεί μια ανοιχτή πρόσκληση σε όλα τα στελέχη και τους ενδιαφερόμενους για τον κλάδο των logistics, που επιθυμούν να ενημερωθούν για τη Διεθνή Πιστοποίηση ELA και τα οφέλη που προσφέρει στην εξέλιξή τους.

Η Διεθνής Πιστοποίηση ELA προσφέρει απτές και πρακτικές γνώσεις σε όλο το εύρος της εφοδιαστικής αλυσίδας και με την απόκτησή της οι συμμετέχοντες θα είναι σε θέση να σταθούν επάξια τόσο σε εγχώριο όσο και σε διεθνές περιβάλλον και να εργαστούν σε οποιαδήποτε θέση επιθυμούν στο φάσμα της εφοδιαστικής αλυσίδας.

Μέσα από συζήτηση με τους εκπαιδευτές θα σας δοθεί η ευκαιρία να θέσετε τα ερωτήματά σας και να κατανοήσετε σε βάθος τη διαδικασία της Πιστοποίησης και τις ευκαιρίες που ανοίγονται μπροστά σας.

Επικοινωνία

Για διευκρινίσεις και εγγραφές μπορείτε να επικοινωνήσετε τηλεφωνικά στα 6977999254, 6943819013 και μέσω email στο info@projectyou.gr.

Πηγή: https://www.projectyou.gr/portfolio/dorean-enimerosi-gia-to-programma-ekpaidefsis-proetoimasias-gia-ti-diethni-pistopoiisi-logistics-ela-noe-2023/