Προσλήψεις στην Emirates

Ηαεροπορική εταιρεία Emirates, διοργανώνει νέες «Open Days» για προσλήψεις πληρώματος καμπίνας το Σεπτέμβριο και τον Οκτώβριο, στην Ελλάδα.

Συγκεκριμένα αναζητά υποψήφιους από την Ελλάδα προκειμένου να ενισχύσει το διεθνές της πλήρωμα

Έχοντας πραγματοποιήσει ήδη μερικές Opens Day στην Αθήνα και τη Θεσσαλονίκη, οι επόμενες «Ημέρες Καριέρας» που θα ακολουθήσουν είναι οι εξής:

  1. Τρίτη 5 Σεπτεμβρίου στη Θεσσαλονίκη, στο MonAsty, Thessaloniki, Autograph Collection, 45, Βασ. Ηρακλειου Street, Θεσσαλονίκη 546 23
  2. Πέμπτη 7 Σεπτεμβρίου στα Χανιά της Κρήτης, στο Samaria Hotel, Κυδωνίας 69, Χανιά 731 35
  3. Σάββατο 30 Σεπτεμβρίου στην Αθήνα, στο Divani Caravel Hotel, Λεωφ. Βασιλέως Αλεξάνδρου 2, Αθήνα 161 21
  4. Σάββατο 7 Οκτωβρίου στη Θεσσαλονίκη, στο MonAsty, Thessaloniki, Autograph Collection, 45, Βασ. Ηρακλειου Street, Θεσσαλονίκη 546 23

* Στο μεταξύ ενδέχεται να ανακοινωθούν και πιθανές πρόσθετες ημερομηνίες για έξτρα «Ημέρες Καριέρας» από την Emirates!

Ακολουθήστε τη σελίδα του Proson και στο Twitter για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα του εργασιακού τομέα!

Οι απαραίτητες πληροφορίες που πρέπει να γνωρίζει κάθε υποψήφιος

  • Η αεροπορική εταιρεία αναζητά άτομα που ενδιαφέρονται για την παροχή υψηλού επιπέδου υπηρεσιών φιλοξενίας, με στόχο τη δημιουργία αξιομνημόνευτων στιγμών στους επιβάτες της.
  • Το πλήρωμα της εταιρείας θα έχει την ευκαιρία να εκπαιδευτεί σύμφωνα με τις, παγκόσμιας κλάσης, προδιαγραφές στις πλέον σύγχρονες εγκαταστάσεις της Emirates, στο Ντουμπάι.
  • O ιδανικός υποψήφιος θα αναλαμβάνει με σιγουριά πρωτοβουλίες και τον έλεγχο σε ό,τι αφορά τη διαχείριση των υπηρεσιών στο αεροσκάφος, την ασφάλεια και τις σχετικές διαδικασίες.
  • Όλο το πλήρωμα της Emirates θα έχει την ευκαιρία να εκπαιδευτεί σύμφωνα με τις παγκόσμιας κλάσης προδιαγραφές στις πλέον σύγχρονες εγκαταστάσεις της Emirates στο Ντουμπάι.
  • Οι υποψήφιοι μπορούν να παρουσιαστούν στις Open Day με ένα ενημερωμένο βιογραφικό σημείωμα (CV) στα αγγλικά και μια πρόσφατη φωτογραφία, ενώ συνιστάται να προβούν σε προεγγραφή εδώ για τη διευκόλυνση της διαδικασίας.
  • Οι υποψήφιοι θα πρέπει να είναι προετοιμασμένοι να περάσουν όλη την ημέρα στους χώρους διεξαγωγής των Open Days. Οι υποψήφιοι που θα επιλεγούν θα ενημερώνονται για τον χρόνο των περαιτέρω αξιολογήσεων και συνεντεύξεων την ίδια ημέρα.

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις απαιτήσεις για τη διαδικασία επιλογής είναι διαθέσιμες στη διεύθυνση εδώ.

Τα προνόμια εργασίας στην Emirates

Η Emirates προσφέρει στους υποψηφίους μοναδικές ευκαιρίες σταδιοδρομίας σε εξαιρετικές εκπαιδευτικές εγκαταστάσεις κατάρτισης και ποικίλες ευκαιρίες ανάπτυξης στους υπαλλήλους της.

Όλο το πλήρωμα της Emirates εδρεύει στην κοσμοπολίτικη πόλη του Ντουμπάι και απολαμβάνει ένα ελκυστικό πακέτο απασχόλησης που περιλαμβάνει διάφορα προνόμια, όπως αφορολόγητο μισθόδωρεάν διαμονή που παρέχεται από την εταιρεία, δωρεάν μεταφορά προς και από την εργασία, εξαιρετική ιατρική κάλυψη, καθώς και αποκλειστικές εκπτώσεις για αγορές και δραστηριότητες αναψυχής στο Ντουμπάι.

Το αυξανόμενο παγκόσμιο δίκτυο της Emirates προσφέρει ένα ευρύ φάσμα ταξιδιωτικών ευκαιριών στις έξι ηπείρους που δραστηριοποιείται η αεροπορική εταιρεία.

Το πλήρωμα καμπίνας της Emirates απολαμβάνει ελκυστικά ταξιδιωτικά προνόμια, τόσο τα ίδια τα άτομα που το αποτελούν όσο και οι οικογένειες και οι φίλοι τους, σε όλους τους προορισμούς της αεροπορικής εταιρείας.

Η Emirates έχει παρουσία στην Ελλάδα εδώ και 25 χρόνια και επί του παρόντος προσφέρει μία καθημερινή πτήση από Αθήνα προς το Νιούαρκ της Αμερικής και μία καθημερινή πτήση από Αθήνα προς Ντουμπάι.

Πηγή: https://www.proson.gr/ergasia/36828_proslipseis-stin-emirates-oi-epomenes-imeres-karieras-gia-septembrio-kai-oktobrio