Graphic Designers στη Σίνδο Θεσσαλονίκης

Ποιοι είμαστε

Πάνω από 6.700 άνθρωποι, 4 περιφέρειες και 230 καταστήματα σε όλη την Ελλάδα. Και παρόλ’ αυτά, η αγαπημένη μας λέξη είναι το «μαζί». Μαζί πετυχαίνουμε τους στόχους μας. Μαζί μας εξελίσσεσαι. Μαθαίνουμε ασταμάτητα, ξεπερνάμε τον εαυτό μας, χτίζουμε το μέλλον μας. Γινόμαστε όλα όσα είμαστε, χάρη σε σένα!

Θέλεις να γίνεις μέλος της ομάδας; Ψάχνουμε Graphic Designers!

Η θέση

Εμείς βάζουμε τα briefs και τα guidelines, εσύ βάζεις όλη τη δημιουργικότητά σου και μαζί με την ομάδα, φροντίζετε να έχουμε πάντα το καλύτερο design. Διαφημιστικά flyers, έντυπα, επεξεργασία φωτογραφιών, αφίσες: είναι ο τομέας σου!

Μια μέρα στη δουλειά

Εδώ ξεπερνάμε τον εαυτό μας κάθε μέρα. Και αυτό ξεκινάει από τα πιο μικρά και καθημερινά μας καθήκοντα. Φαντάσου μια μέρα σου στη δουλειά:
•    Είσαι μέλος της δημιουργικής μας ομάδας στο τμήμα Marketing και μαζί δουλεύετε σε διαφορετικά concepts σε συνεργασία με άλλα τμήματα του #teamLidl. Όπως καταλαβαίνεις το Lidl brand περνάει από τα χέρια σου.
•    Η λίστα σου περιλαμβάνει έντυπα, αφίσες, γραφιστικές εφαρμογές, επεξεργασία φωτογραφιών και επικοινωνίες με εξωτερικούς συνεργάτες που μας υποστηρίζουν στο τελικό αποτέλεσμα.
•    Συμμετέχεις σε όλο το σχεδιασμό και τη δημιουργία του διαφημιστικού υλικού μας. Και δε σταματάς εκεί: φέρνεις λύσεις και προτάσεις για την παρουσίαση των προϊόντων μας σε όλες τις έντυπες καταχωρήσεις.

Είσαι αυτό που ψάχνουμε;

Ας δούμε τα απαραίτητα:
•    Έχεις πάρει το πτυχίο σου (ΙΕΚ / ΑΤΕΙ / ΑΕΙ) με αντικείμενο τη Γραφιστική ή Εφαρμοσμένες Τέχνες.
•    Έχεις ήδη σχετική επαγγελματική εμπειρία (τουλάχιστον 2 χρόνια).
•    Indesign, Photoshop, Illustrator και άλλα αντίστοιχα εργαλεία; Τα κατέχεις! Αν τα χρησιμοποιείς και σε Mac OS, τότε ακόμα καλύτερα!
•    Μιλάς καλά Αγγλικά.
•    Χειρίζεσαι το MS Office άριστα.
•    Σου αρέσει να δουλεύεις ταυτόχρονα σε διαφορετικά projects, και δε σε τρομάζουν τα deadlines!
•    Και φυσικά, φέρνεις πάντα νέες πρακτικές και trends όταν πρόκειται για layouts, τυπογραφία, design, branding και φωτογραφίες.

Πάνω από όλα όμως, σου αρέσει πολύ να δουλεύεις με ομάδες και να βρίσκετε μαζί ακόμα περισσότερες δημιουργικές ιδέες! Έχεις ταλέντο στην επικοινωνία και δίνεις πάντα προσοχή στη λεπτομέρεια, χωρίς να χάνεις τη μεγάλη εικόνα.

Τι σου προσφέρουμε εμείς

Ξέρουμε πόσο σημαντικό είναι να φροντίζουμε την ομάδα. Είμαστε Κορυφαίος Εργοδότης στην Ελλάδα (Top Employer). Γιατί δε σταματάμε ποτέ να προσπαθούμε. Μαζί μας, θα βρεις όλα τα παρακάτω:
●    Αρχικός μηνιαίος μικτός μισθός στα 1.090€. Το πλάνο μας όμως είναι σχεδιασμένο έως και 4 χρόνια μετά, που θα φτάσεις στα 1.525€ μικτά.
●    Πρόγραμμα εκπαίδευσης 1 μήνα: φροντίζουμε να μάθεις όσα χρειάζεσαι για να ξεκινήσεις να εργάζεσαι σωστά! Φυσικά και πληρώνεσαι παράλληλα.  
●    Μια δεμένη ομάδα: αυτό που μας ξεχωρίζει είναι η κουλτούρα της ομάδας μας, οι ευκαιρίες που βρίσκουμε για να κάνουμε πράγματα μαζί όπως να μαθαίνουμε online και να φροντίζουμε ο ένας τον άλλον.
●    Ιδιωτική ιατρική ασφάλιση. Η υγεία σου είναι πάντα η πρώτη μας προτεραιότητα. Γι’ αυτό όλη η ομάδα μας αποκτά ιδιωτική ιατρική ασφάλιση. Μπορείς να προσθέσεις και την οικογένειά σου.
●    Πολιτική τηλεργασίας: Φέρνουμε ένα υβριδικό μοντέλο εργασίας που συνδυάζει τηλεργασία και φυσική παρουσία στο γραφείο.
●    Κουπόνια τροφίμων για τις αγορές σου από τα καταστήματά μας.

Έλα στο #teamLidl!

Είσαι το επόμενο κεφάλαιο του success story μας;
1 εικόνα = 1000 λέξεις γι’ αυτό μαζί με το βιογραφικό σου, μην ξεχάσεις να μας στείλεις και το portfolio σου ή δείγμα της δουλειάς σου. Βάλε μέσα και προσωπικά projects που να μας δώσουν μια ιδέα για την αισθητική σου και το τι αγαπάς περισσότερο να δημιουργείς.

Κάνε την αίτησή σου τώρα και γίνε μέρος του #teamLidl, της πιο δυναμικής ομάδας στο #retail.

Αιτήσεις εδώ

Περισσότερες πληροφορίες εδώ