Υπάλληλος Διοικητικού Αγορών (ορισμένου χρόνου) στη Σίνδο Θεσσαλονίκης

Ποιοι είμαστε

Πάνω από 6.700 άνθρωποι, 4 περιφέρειες και 230 καταστήματα σε όλη την Ελλάδα. Και παρόλ’ αυτά, η αγαπημένη μας λέξη είναι το «μαζί». Μαζί πετυχαίνουμε τους στόχους μας. Μαζί μας εξελίσσεσαι. Μα-θαίνουμε ασταμάτητα, ξεπερνάμε τον εαυτό μας, χτίζουμε το μέλλον μας. Γινόμαστε όλα όσα είμαστε, χάρη σε σένα!

Θέλεις να γίνεις μέλος της ομάδας; Ψάχνουμε Υπάλληλο Διοικητικού Αγορών!

Η θέση

Αν χρησιμοποιούσαμε μόνο 5 λέξεις για να εξηγήσουμε τι σημαίνει η θέση θα λέγαμε: προμηθευτές, βάσεις δεδομένων, τιμές κωδικών. Ειδικά για τους προμηθευτές είσαι ο άνθρωπός τους! Και όχι μόνο γιατί επικοινωνείς μαζί τους κάθε μέρα αλλά και γιατί φροντίζεις να κρατάς την ομάδα ενημερωμένη για τα πάντα.

Μια μέρα στη δουλειά

Εδώ ξεπερνάμε τον εαυτό μας κάθε μέρα. Και αυτό ξεκινάει από τα πιο μικρά και καθημερινά μας καθήκοντα. Φαντάσου μια μέρα σου στη δουλειά:

  • Το Διοικητικό Αγορών, είναι το κέντρο ελέγχου σου, όπου μαζί με την ομάδα, φροντίζεις για την επικοινωνία με προμηθευτές και εξωτερικούς συνεργάτες.
  • Από τα χέρια σου περνάνε έντυπα και έγγραφα προϊόντων, στοιχεία προμηθευτών και συμφωνητικά. Οργανωτικότητα; Το δυνατό σου χαρτί!
  • Και φυσικά, ενημερώνεις τις βάσεις δεδομένων μας και τις αντίστοιχες τιμές, ώστε να έχουμε πάντα όλη την πληροφορία.
  • Επικοινωνείς με τις ομάδες μας στο εξωτερικό.

Είσαι αυτό που ψάχνουμε;

Ας δούμε τα βασικά:

●    Έχεις πάρει το πτυχίο σου σε Οικονομικά, Διοίκηση Επιχειρήσεων ή Θετικές Επιστήμες.
●    Μιλάς πολύ πολύ καλά Γερμανικά.
●    Φυσικά και χειρίζεσαι το MS Office στα δάχτυλα. Και ειδικά Excel και Word!

Πάνω απ’ όλα όμως, ξέρεις να δουλεύεις με ομάδες. Είσαι ταλέντο στην επικοινωνία, χρειαζόμαστε το οργανωτικό μυαλό σου και την προσοχή σου στη λεπτομέρεια. Πάντα σου αρέσει να βλέπεις μακριά, στο αποτέλεσμα και τον τελικό σου στόχο.

Τι σου προσφέρουμε εμείς

Ξέρουμε πόσο σημαντικό είναι να φροντίζουμε την ομάδα. Είμαστε Κορυφαίος Εργοδότης στην Ελλάδα (Top Employer). Γιατί δε σταματάμε ποτέ να προσπαθούμε. Μαζί μας, θα βρεις όλα τα παρακάτω:

●    Μηνιαίος μικτός μισθός στα 1.245€ με συμβόλαιο ορισμένου χρόνου 12 μηνών.
●    Πρόγραμμα εκπαίδευσης περίπου 2 μηνών: πριν μπεις στα βαθιά, φροντίζουμε να μάθεις όσα χρειάζεσαι για να ξεκινήσεις δουλειά την επόμενη μέρα! Φυσικά και πληρώνεσαι παράλληλα.  
●    Μια δεμένη ομάδα: αυτό που μας ξεχωρίζει είναι η κουλτούρα της ομάδας μας, οι ευκαιρίες που βρίσκουμε για να κάνουμε πράγματα μαζί. Μαθαίνουμε online, μοιραζόμαστε δώρα, γιορτάζουμε, φροντίζουμε ο ένας τον άλλον.
●    Ιδιωτική ιατρική ασφάλιση. Η υγεία σου είναι πάντα η πρώτη μας προτεραιότητα. Γι’ αυτό όλη η ομάδα μας αποκτά ιδιωτική ιατρική ασφάλιση. Μπορείς να προσθέσεις και την οικογένειά σου.
●    Πολιτική τηλεργασίας: Φέρνουμε ένα υβριδικό μοντέλο εργασίας που συνδυάζει τηλεργασία και φυσική παρουσία στο γραφείο.
●    Κουπόνια τροφίμων για τις αγορές σου από τα καταστήματά μας.

Έλα στο #teamLidl!
 
Είσαι το επόμενο κεφάλαιο του success story μας; Κάνε την αίτησή σου τώρα και γίνε μέρος του #team-Lidl, της πιο δυναμικής ομάδας στο #retail.

ΚΑΝΕ ΑΙΤΗΣΗ