Η εταιρεία HP προκηρύσσει θέσεις υβριδικής εργασίας στην Αθήνα

Η Hewlett-Packard Company (κοινώς ονομαζόμενη ΗΡ) ή Hewlett-Packard είναι μια αμερικανική πολυεθνική εταιρεία τεχνολογίας πληροφοριών με έδρα το Palo Alto της Καλιφόρνια. Αναπτύσσει και παρέχει ευρεία ποικιλία εξαρτημάτων καθώς και λογισμικό και συναφείς υπηρεσίες προς τους καταναλωτές αλλά και στους τομείς της υγείας και της εκπαίδευσης.

Η εταιρεία ιδρύθηκε σε ένα γκαράζ ενός αυτοκινήτου στο Palo Alto από τους Bill Hewlett και David Packard και αρχικά δημιούργησαν μια γραμμή παραγωγής ηλεκτρονικού εξοπλισμού.

Η HP ήταν ο κορυφαίος κατασκευαστής υπολογιστών παγκοσμίως από το 2007 έως το δεύτερο τρίμηνο του 2013, μετά την οποία η Lenovo την εξαγόρασε. Ειδικεύεται στην ανάπτυξη και κατασκευή υπολογιστών, αποθήκευσης δεδομένων και υλικού δικτύωσης, σχεδιασμού λογισμικού και παροχής υπηρεσιών.

Οι κύριες σειρές προϊόντων περιλαμβάνουν προσωπικές υπολογιστικές συσκευές, επιχειρηματικούς και βιομηχανικούς τυποποιημένους διακομιστές, σχετικές συσκευές αποθήκευσης, προϊόντα δικτύωσης, λογισμικό και ποικιλία εκτυπωτών και άλλων προϊόντων απεικόνισης.

Η HP προωθεί τα προϊόντα της σε νοικοκυριά, μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις, καθώς και μέσω διαδικτυακής διανομής, καταστημάτων λιανικής πώλησης ηλεκτρονικών ειδών και προμηθευτών γραφείου, εταίρων λογισμικού και σημαντικών προμηθευτών τεχνολογίας.

Η εταιρεία προσφέρει θέσεις υβριδικής εργασίας στην Αθήνα.

Θέσεις εργασίας 

  • Graduate Print Business Specialist for Middle East and Africa (Fixed-Term contract)
  • Marketing Data Scientist
  • Customer Analytics Manager for HP.com
  • Data and Quality Engineer
  • Data Engineer Manager
  • Software Engineer

Διαβάστε περισσότερα για τις θέσεις και καταθέστε το βιογραφικό σας εδώ

Πηγή: https://www.proson.gr/ergasia/36277_i-etaireia-hp-prokiryssei-theseis-ybridikis-ergasias-stin-athina-oi-eidikotites