Πρόγραμμα αμειβόμενης πρακτικής άσκησης “The Next Campeόn”

Ο πρώτος κύκλος του νέου προγράμματος αμειβόμενης πρακτικής άσκησης “The Next Campeόn”, για την περίοδο Σεπτέμβριος-Νοέμβριος 2023, είναι εδώ για να απογειώσει την καριέρα νέων ατόμων και να τους βοηθήσει να ενταχθούν στο δυναμικό εργασιακό μας περιβάλλον.

Οι δηλώσεις συμμετοχής θα παραμείνουν ανοιχτές έως τις 4 Σεπτεμβρίου.

Το Πρόγραμμα
Το “The Next Campeón” είναι ένα τρίμηνο αμειβόμενο πρόγραμμα πρακτικής άσκησης που αφορά νέους και νέες, 20-35 χρονών, οι οποίοι θέλουν να κάνουν τα πρώτα τους επαγγελματικά βήματα στον χώρο του iGaming, ή να αλλάξουν την επαγγελματική τους καριέρα. Στόχος του προγράμματος είναι να δημιουργήσει και να παράσχει, σε ταλαντούχους νέους και νέες, ευκαιρίες ανάπτυξης και εξέλιξης στην καριέρα τους, και να τους ενσωματώσει, τελικά, στο δυναμικό μας περιβάλλον.

Σε ποιους απευθύνεται
Νέους και νέες, ηλικίας 20-35 ετών, φοιτητές ή απόφοιτοι ελληνικών ή ξένων πανεπιστημίων, με ή χωρίς εργασιακή εμπειρία, που επιθυμούν να κάνουν τα πρώτα τους επαγγελματικά βήματα στον κλάδο του iGaming ή να αλλάξουν επαγγελματική κατεύθυνση.

Η εμπειρία
Κατά τη διάρκεια του τρίμηνου προγράμματος πρακτικής άσκησης, από τον Σεπτέμβριο έως τον Νοέμβριο του 2023, οι συμμετέχοντες θα βελτιώσουν βήμα προς βήμα τα soft & hard skills τους. Μέσα από μια δομημένη διαδικασία καθοδήγησης και την παροχή άδειας LinkedIn Learning, οι συμμετέχοντες θα βελτιώσουν την επαγγελματική τους εμπειρία.

Ανοιχτές Θέσεις

Μάθε περισσότερα στην ιστοσελίδα της Campeón Gaming εδώ.

Πηγή: https://www.eduguide.gr/nea2023/programma-ameibomenhs-praktikhs-askhshs-the-next-campeon/