Development Programs & Global Mobility Specialist (HR) (Ορισμένου χρόνου) στη Σίνδο Θεσσαλονίκης

Ποιοι είμαστε

Πάνω από 6.700 άνθρωποι, 4 περιφέρειες και 230 καταστήματα σε όλη την Ελλάδα. Και παρόλ’ αυτά, η αγαπημένη μας λέξη είναι το «μαζί». Μαζί πετυχαίνουμε τους στόχους μας. Μαζί μας εξελίσσεσαι. Μαθαίνουμε ασταμάτητα, ξεπερνάμε τον εαυτό μας, χτίζουμε το μέλλον μας. Γινόμαστε όλα όσα είμαστε, χάρη σε σένα!

Θέλεις να γίνεις μέλος της ομάδας; Ψάχνουμε Development Programs & Global Mobility Specialist (HR) ορισμένου χρόνου (σύμβαση 12 μηνών)!
 

Η θέση

Έχεις μια μοναδική υπερδύναμη: κάνεις τα μέλη του #teamLidl να νιώθουν σαν στο σπίτι τους, σε όποια χώρα και να βρίσκονται 🦸‍♀️🦸‍♂️ Από τη μετακίνηση, τα διαδικαστικά, την υποδοχή και την εγκατάσταση σε ένα νέο σπίτι, είμαστε στα καλύτερα χέρια. Και όλη η ομάδα σε ευχαριστεί πολύ γι’ αυτό!  

Μια μέρα στη δουλειά

Εδώ ξεπερνάμε τον εαυτό μας κάθε μέρα. Και αυτό ξεκινάει από τα πιο μικρά και καθημερινά μας καθήκοντα. Φαντάσου μια μέρα σου στη δουλειά:
●    Η βάση σου είναι τα Κεντρικά μας Γραφεία και η αποστολή σου είναι μοναδική: κανένα μέλος του #teamLidl δε θα αγχωθεί ή θα δυσκολευτεί σε περίπτωση που χρειαστεί να μετακινηθεί στο εξωτερικό. Είτε πρόκειται για πρόγραμμα ανάπτυξης και εκπαίδευσης είτε για απόσπαση ή μετάθεση, εσύ είσαι εκεί για να βοηθήσεις από το πιο μικρό έως το πιο μεγάλο!
●    Είσαι το Α και το Ω όλης μας την διαδικασίας. Εκτός από τα μέλη του #teamLidl που υποστηρίζεις σε αυτή την μετάβαση, συντονίζεις εξωτερικούς συνεργάτες και εμπλεκόμενα εσωτερικά τμήματα, ώστε όλοι να ξέρουν τα επόμενα βήματα και τις παρεχόμενες υπηρεσίες.
●    Διευκρινίζεις, οργανώνεις, συντονίζεις και επιλύεις φορολογικά και ασφαλιστικά θέματα σε συνεργασία με εξωτερικούς φορείς τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό.
●    Μεγάλο μέρος της μέρας σου αφορά στο να ενημερώνεις μέχρι την τελευταία λεπτομέρεια τα σχετικά αρχεία (π.χ. τιμολόγια, μισθολογικές πληροφορίες). Βασιζόμαστε στην οργάνωσή σου ώστε να είναι όλα νοικοκυρεμένα!
●    Δεν σταματάς ποτέ να βρίσκεις τρόπους για να κάνεις ολόκληρη την εμπειρία και την αλλαγή πιο εύκολη, πιο ομαλή και πιο χαρούμενη. Συμβάλλεις ώστε εμείς και οι οικογένειες μας να νιώθουμε πραγματικά σαν στο σπίτι μας όπου κι αν βρεθούμε.  
 

Είσαι αυτό που ψάχνουμε;

 
Ας δούμε τα βασικά:
●    Έχεις πάρει το πτυχίο σου (ανώτατες σπουδές) σε HR, Διοίκηση Επιχειρήσεων, Οικονομικά, Νομική, Πληροφορική ή Θετικές Επιστήμες.  
●    Έχεις ήδη σχετική επαγγελματική εμπειρία (1 έτους). Τι σημαίνει αυτό; Ότι μπορεί να δουλεύεις σε τμήμα HR και να έχεις συχνή επαφή με το εξωτερικό ή σε αντίστοιχη θέση σε ΜΚΟ ή σε λογιστήριο μέχρι τον τομέα μισθοδοσίας μιας επιχείρησης. Αν έχεις και εμπειρία ως relocator που αναλαμβάνει περιπτώσεις μετεγκατάστασης τότε μιλάμε για άλλο level.
●    Μιλάς πολύ πολύ καλά Αγγλικά. Ιδανικά και Γερμανικά.
●    Φυσικά, χειρίζεσαι το MS Office στα δάχτυλα, ειδικά το PowerPoint και το Excel!

Πάνω από όλα όμως είσαι ταλέντο στην επικοινωνία. Αυτό που αγαπάμε σε σένα είναι ότι είσαι multitasker και συνδυάζεις τέλεια την οργάνωση με την ενσυναίσθηση. Πραγματικά, δε σε σταματάει καμία καινούργια πρόκληση!

Τι σου προσφέρουμε εμείς

Ξέρουμε πόσο σημαντικό είναι να φροντίζουμε την ομάδα. Είμαστε Κορυφαίος Εργοδότης στην Ελλάδα (Top Employer). Γιατί δε σταματάμε ποτέ να προσπαθούμε. Μαζί μας, θα βρεις όλα τα παρακάτω:
●    Mηνιαίος μικτός μισθός στα 1.910€.
●    Πρόγραμμα εκπαίδευσης 1,5 μήνα: πριν μπεις στα βαθιά, φροντίζουμε να μάθεις όσα χρειάζεσαι για να ξεκινήσεις δουλειά την επόμενη μέρα, περνώντας μάλιστα από διαφορετικές ομάδες και τομείς! Φυσικά και πληρώνεσαι παράλληλα.  
●    Μια δεμένη ομάδα: αυτό που μας ξεχωρίζει είναι η κουλτούρα της ομάδας μας, οι ευκαιρίες που βρίσκουμε για να κάνουμε πράγματα μαζί. Μαθαίνουμε online, μοιραζόμαστε δώρα, γιορτάζουμε, φροντίζουμε ο ένας τον άλλον.
●    Ιδιωτική ιατρική ασφάλιση. Η υγεία σου είναι πάντα η πρώτη μας προτεραιότητα. Γι’ αυτό όλη η ομάδα μας αποκτά ιδιωτική ιατρική ασφάλιση. Μπορείς να προσθέσεις και την οικογένειά σου.
●    Πολιτική τηλεργασίας: Φέρνουμε ένα υβριδικό μοντέλο εργασίας που συνδυάζει τηλεργασία και φυσική παρουσία στο γραφείο.
●    Κουπόνια τροφίμων για τις αγορές σου από τα καταστήματά μας.

Έλα στο #teamLidl!
Είσαι το επόμενο κεφάλαιο του success story μας; Κάνε την αίτησή σου τώρα και γίνε μέρος του #teamLidl, της πιο δυναμικής ομάδας στο #retail.