14ος Διαγωνισμός Καινοτομίας και Τεχνολογίας από την Εθνική Τράπεζα

Πάρτε μέρος στον διαγωνισμό καινοτομίας και τεχνολογίας

Διεκδικήστε τη χρηματοδότηση και την προβολή που θα αναδείξουν την ιδέα σας. Ελάτε στον μακροβιότερο διαγωνισμό καινοτομίας & τεχνολογίας στην Ελλάδα.

Δηλώστε συμμετοχή έως τις 4 Οκτωβρίου 2023 και δώστε στην ιδέα σας την ευκαιρία να αναδειχθεί και να γίνει πράξη.

Αν η ιδέα, το επιχειρηματικό σας σχέδιο ή η εταιρεία σας προκριθεί, τότε μπορείτε να διεκδικήσετε ένα ποσό από τα €49.000 που δίνονται συνολικά σε βραβεία.

Μπορείτε να κερδίσετε προβολή στον έντυπο και τον ηλεκτρονικό τύπο, αρκεί να είστε ένας από τους 10 νικητές.

Για να αναπτύξετε σωστά την επιχείρησή σας, χρειάζεστε κάποιον να σας στηρίζει. Από μία σύμβουλη μέχρι έμπρακτη καθοδήγηση, είμαστε δίπλα σε όλους τους συμμετέχοντες.

Έχετε τη δυνατότητα να συμμετάσχετε σε θεματικές ημερίδες καθοδήγησης, πληροφόρησης και δικτύωσης σε Fintech, υγεία, τεχνολογία, αγροδιατροφή, ενέργεια-περιβάλλον, πολιτισμό,  τουρισμό και γυναικεία επιχειρηματικότηταπου διοργανώνουμε μαζί με τους συνεργάτες μας.

Επισκεφθείτε 1 από τα 4 bootcamps που διοργανώνουμε μαζί με μια σειρά από άλλες δράσεις σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Πάτρα και Ηράκλειο. Οι μέντορες του προγράμματος σε συνεργασία με τα στελέχη της τράπεζάς μας, των Fund, αλλά καιεπιχειρηματίες της περιοχής σας δίνουν χρήσιμες συμβουλές και καθοδήγηση για τα επόμενα βήματα της ιδέας ή της εταιρείας σας.

Εκτός από τα bootcamps σε 4 μεγάλες πόλεις της Ελλάδας, διοργανώνουμε και ένα τετράμηνο, διαδικτυακό bootcamp στο οποίο μπορούν να συμμετέχουν επιλεγμένες ομάδες από όλη την Ελλάδα.

Πηγή: https://www.nbg.gr/el/epaggelmaties/nbg-business-seeds/diagwnismos