Εξωτερικός συνεργάτης στον Τομέα Εργασιακών Σχέσεων & HR Compliance (Ορισμένου Χρόνου) στη Σίνδο

Ποιοι είμαστε

Πάνω από 6.700 άνθρωποι, 4 περιφέρειες και 230 καταστήματα σε όλη την Ελλάδα. Και παρόλ’ αυτά, η αγαπημένη μας λέξη είναι το «μαζί». Μαζί πετυχαίνουμε τους στόχους μας. Μαζί μας εξελίσσεσαι. Μαθαίνουμε ασταμάτητα, ξεπερνάμε τον εαυτό μας, χτίζουμε το μέλλον μας. Γινόμαστε όλα όσα είμαστε, χάρη σε σένα!

Θέλεις να συνεργαστείς μαζί μας; Ψάχνουμε εξωτερικό συνεργάτη με ειδίκευση στο Εργατικό Δίκαιο, με σύμβαση παροχής υπηρεσιών ορισμένου χρόνου διάρκειας 1 έτους.

Η θέση

Μπορεί να είσαι μαζί μας ως εξωτερικός συνεργάτης αλλά εμείς σε βλέπουμε ως μέλος της ομάδας μας. Συνεργαζόμαστε καθημερινά, είσαι μαζί μας στα κεντρικά μας γραφεία και διαχειριζόμαστε μαζί όλα τα εργασιακά ζητήματα.

Μια μέρα στη δουλειά

Εδώ ξεπερνάμε τον εαυτό μας κάθε μέρα. Και αυτό ξεκινάει από τα πιο μικρά και καθημερινά μας καθήκοντα. Φαντάσου μια μέρα σου στη δουλειά:
●    Η βάση σου είναι ο Τομέας Εργασιακών Σχέσεων & HR Compliance στη Σίνδο Θεσσαλονίκης, από όπου οργανώνεις όλες τις κινήσεις σου μαζί με την ομάδα.
●    Υποστηρίζεις σε όλες τις τρέχουσες υποθέσεις και τα τρέχοντα έργα του Τομέα Εργασιακών Σχέσεων & HR Compliance. Έργα που μας κάνουν κάθε μέρα καλύτερους!
●    Εδώ κάθε μέρα θα δεις τον πραγματικό αντίκτυπο της δουλειάς σου: η συμβολή σου έχει αξία! Όπως καταλαβαίνεις, τα εργασιακά θέματα αφορούν όλη την ομάδα. Η βοήθεια σου πραγματικά θα μας επηρεάσει. Και θα το δεις να συμβαίνει.

Είσαι αυτό που ψάχνουμε;

Ας δούμε τα βασικά:
●    Έχεις τελειώσει τις σπουδές σου στη Νομική Επιστήμη.
●    Έχεις προηγούμενη εμπειρία σε θέση σχετική με Εργατικό Δίκαιο ή έχεις Master σε αντίστοιχο αντικείμενο.
●    Μιλάς και γράφεις πολύ καλά Αγγλικά ή / και καλά Γερμανικά.
●    Φυσικά χειρίζεσαι το MS Office στα δάχτυλα! Ειδικά το excel είναι ο καλύτερος σου φίλος.
●    Έχεις δίπλωμα Ι.Χ.

Πάνω από όλα όμως, ξέρεις να δουλεύεις με ομάδες. Χρειαζόμαστε το πάθος σου για τη λεπτομέρεια, την τεχνογνωσία σου και την ικανότητά σου να θέτεις και να πετυχαίνεις τον επόμενο στόχο σου.

Τι σου προσφέρουμε εμείς

Ξέρουμε πόσο σημαντικό είναι να φροντίζουμε την ομάδα. Είμαστε και φέτος Κορυφαίος Εργοδότης στην Ελλάδα (Top Employer). Γιατί δε σταματάμε ποτέ να προσπαθούμε. Μαζί μας, θα βρεις όλα τα παρακάτω:
●    Προσωποποιημένο & ειδικά σχεδιασμένο πακέτο αμοιβής που θα καθοριστεί από το προφίλ και την εργασιακή σου εμπειρία. Θέλουμε τα πακέτα μας να είναι δίκαια και ταυτόχρονα ανταγωνιστικά.
●    Πρόγραμμα εκπαίδευσης 1 μήνα: πριν μπεις στα βαθιά, φροντίζουμε να μάθεις όσα χρειάζεσαι για να ξεκινήσεις δουλειά την επόμενη μέρα! Φυσικά και πληρώνεσαι παράλληλα.
●    Πολιτική τηλεργασίας: Φέρνουμε ένα υβριδικό μοντέλο εργασίας που συνδυάζει τηλεργασία και φυσική παρουσία στο γραφείο.
●    Όλον τον τεχνολογικό εξοπλισμό που θα χρειαστείς.

Έλα στο #teamLidl!
Είσαι το επόμενο κεφάλαιο του success story μας; Κάνε την αίτησή σου τώρα και γίνε κομμάτι της πιο δυναμικής ομάδας στο #retail.

Κάνε αίτηση εδώ