Lidl Ελλάς: Υπάλληλος IT Support Center Καταστημάτων στη Σίνδο Θεσσαλονίκης

Ποιοι είμαστε

Πάνω από 6.700 άνθρωποι, 4 περιφέρειες και 230 καταστήματα σε όλη την Ελλάδα.
Και παρόλ’ αυτά, η αγαπημένη μας λέξη είναι το «μαζί». Μαζί πετυχαίνουμε τους στόχους μας. Μαζί μας εξελίσσεσαι. Μαθαίνουμε ασταμάτητα, ξεπερνάμε τον εαυτό μας, χτίζουμε το μέλλον μας. Γινόμαστε όλα όσα είμαστε, χάρη σε σένα!

Θέλεις να γίνεις μέλος της ομάδας; Ψάχνουμε Υπάλληλο IT Support Center των καταστημάτων μας!

Η θέση

Είσαι ο άνθρωπος που γνωρίζει, φροντίζει και υποστηρίζει τα καταστήματά μας σε τεχνικά ζητήματα. Ο ρόλος σου είναι να δουλεύουν όλα ρολόι! Να δίνεις τη λύση σε προβλήματα που μπορεί να προκύψουν και να είσαι το πρόσωπο-κλειδί για τη σωστή λειτουργία του εξοπλισμού μας μέσα στα καταστήματα. Αν αγαπάς την επικοινωνία, δουλεύεις καλά σε ομάδες και μπορείς πάντα να χειριστείς κάποια διαφωνία, τότε αυτή η θέση είναι για σένα.

Μια μέρα στη δουλειά

Εδώ ξεπερνάμε τον εαυτό μας κάθε μέρα. Και αυτό ξεκινάει από τα πιο μικρά και καθημερινά μας καθήκοντα. Φαντάσου μια μέρα σου στη δουλειά:
●    Η βάση σου είναι η Διεύθυνση IT Systems, στις κεντρικές μας εγκαταστάσεις στη Σίνδο Θεσσαλονίκης, στον Τομέα Support Center Stores.
●    Στη δική σου καθημερινότητα, φροντίζεις να λειτουργούν σωστά όλα τα συστήματα πληροφορικής που χρησιμοποιούνται στα καταστήματά μας.
●    Το ίδιο ισχύει και για τεχνικά ζητήματα μηχανογραφικού εξοπλισμού, μιας και εσύ είσαι ο άνθρωπός μας και γι’ αυτά!
●    Εγκατάσταση εφαρμογών λογισμικού και Hardware σε ταμειακές μηχανές και υπολογιστές των καταστημάτων, το έχεις στο τσεπάκι! Φυσικά κάνεις και κάθε παραμετροποίηση εξοπλισμού προς εγκατάσταση που είναι απαραίτητη!   
●    Αν χρειαστεί, εσύ επικοινωνείς με εξωτερικούς συνεργάτες που είναι υπεύθυνοι για την υποστήριξη των συστημάτων μέσα στα καταστήματά μας.
●    Όταν φτιάχνουμε ένα νέο κατάστημα ή ανακαινίζουμε κάποιο από το δίκτυό μας, εσύ προετοιμάζεις και παρακολουθείς όλες τις εργασίες σχετικά με την εγκατάσταση πληροφοριακών συστημάτων.

Είσαι αυτό που ψάχνουμε;

Ας δούμε τα βασικά:
●    Έχεις ολοκληρώσει την επαγγελματική σου εκπαίδευση σε Πληροφορική ή Εφαρμοσμένη Πληροφορική.
●    Έχεις ήδη προηγούμενη εμπειρία (1 χρόνο) σε σχετική θέση.
●    Γνωρίζεις καλά Αγγλικά.
●    Αν έχεις βασικές γνώσεις Δικτύων, SQL & Linux τότε αυτή η θέση ίσως φτιάχτηκε για σένα!
●    Έχεις δίπλωμα οδήγησης.
●    Το πρόγραμμά σου είναι ευέλικτο και ανοιχτό σε διαφορετικές βάρδιες.

Πάνω απ’ όλα όμως, σου αρέσει να δουλεύεις με ομάδες, έχεις ταλέντο στην επικοινωνία και θέλεις να χτίσεις την καριέρα σου από την αρχή. Αγαπάς τον ψηφιακό κόσμο και βάζεις πάντα στόχους που θέλεις να καταφέρνεις στη δουλειά σου!

Τι σου προσφέρουμε εμείς

Ξέρουμε πόσο σημαντικό είναι να φροντίζουμε την ομάδα. Είμαστε Κορυφαίος Εργοδότης στην Ελλάδα. Γιατί δε σταματάμε ποτέ να προσπαθούμε. Μαζί μας, θα βρεις όλα τα παρακάτω:
●    Αρχικός μηνιαίος μικτός μισθός που ξεκινάει από 1.210€ μικτά. Το πλάνο μας όμως είναι σχεδιασμένο έως και 4 χρόνια μετά, που θα φτάσεις στα 1.680€ μικτά.
●    Πρόγραμμα εκπαίδευσης 1 μήνα: φροντίζουμε να μάθεις όσα χρειάζεσαι για να ξεκινήσεις δουλειά την επόμενη μέρα! Φυσικά και πληρώνεσαι παράλληλα.  
●    Μια δεμένη ομάδα: αυτό που μας ξεχωρίζει είναι η κουλτούρα της ομάδας μας, οι ευκαιρίες που βρίσκουμε για να κάνουμε πράγματα μαζί. Μαθαίνουμε online, μοιραζόμαστε δώρα, γιορτάζουμε, φροντίζουμε ο ένας τον άλλον.
●    Ιδιωτική ιατρική ασφάλιση. Η υγεία σου είναι πάντα η πρώτη μας προτεραιότητα. Γι’ αυτό όλη η ομάδα μας αποκτά ιδιωτική ιατρική ασφάλιση. Μπορείς να προσθέσεις και την οικογένειά σου.
●    Κουπόνια τροφίμων για τις αγορές σου από τα καταστήματά μας.
●    Πολιτική τηλεργασίας: Φέρνουμε ένα υβριδικό μοντέλο εργασίας που συνδυάζει τηλεργασία και φυσική παρουσία στο γραφείο

Έλα στο #teamLidl!
Είσαι το επόμενο κεφάλαιο του success story μας; Κάνε την αίτησή σου τώρα και γίνε μέρος του #teamLidl, της πιο δυναμικής ομάδας στο #retail.

ΚΑΝΕ ΑΙΤΗΣΗ

Πηγή: https://team.lidl.gr/jobs/ypallilos-it-support-center-katastimaton-sti-sindo-thessalonikis-313920