Θέσεις εργασίας στον ΟΠΑΠ

Ο ΟΠΑΠ είναι η κορυφαία εταιρεία τυχερών παιγνίων στην Ελλάδα και μία από τις πλέον καταξιωμένες στον κλάδο της παγκοσμίως.

Το όραμά μας είναι να καθιερωθεί ο ΟΠΑΠ ως εταιρεία ψυχαγωγίας και τυχερών παιχνιδιών παγκόσμιου επιπέδου. Μακροπρόθεσμες στρατηγικές προτεραιότητες που εστιάζουν στους πελάτες, τους ανθρώπους, το δίκτυο, τα προϊόντα και τις ψηφιακές-τεχνολογικές δυνατότητες, έχουν προσδιοριστεί και τεθεί στο επίκεντρο των ενεργειών για την υλοποίηση του οράματος.  

Επιπλέον, ο ΟΠΑΠ κατέχει εξέχουσα θέση μεταξύ των πλέον κοινωνικά υπεύθυνων επιχειρήσεων στην Ελλάδα. Μέσω εκτενούς προγράμματος Εταιρικής Υπευθυνότητας, το οποίο επικεντρώνεται στην Υγεία, τον Αθλητισμό και την Απασχόληση, η εταιρεία στηρίζει έμπρακτα και διαχρονικά την ελληνική κοινωνία. 

Το Μέλλον είναι στα χέρια σου!

Ο ΟΠΑΠ αποτελεί εργοδότη επιλογής, και προσφέρει ευκαιρίες σταδιοδρομίας και μία μοναδική εμπειρία απασχόλησης σε περίπου 1.500 εξαιρετικούς επαγγελματίες και ταλαντούχους νέους, σε ένα βραβευμένο εργασιακό περιβάλλον. Το 2018, 2019 και 2020, ο ΟΠΑΠ βραβεύτηκε ως μία από τις εταιρείες με το Καλύτερο Εργασιακό Περιβάλλον (Best Workplace) στην Ελλάδα.

Στον ΟΠΑΠ, η δέσμευσή μας στην ανάπτυξη των Ανθρώπων μας πηγάζει από τις Βασικές Αξίες μας: Διασκέδαση, Δυναμισμός, Πάθος και Ακεραιότητα.

Προσφέρουμε, επίσης, την ευκαιρία σε νέους επαγγελματίες να ξεκινήσουν την καριέρα τους σε έναν διακεκριμένο και αξιόπιστο όμιλο, μέσω του προγράμματος πρακτικής άσκησης οpapinternship program-get in the game!και του προγράμματος αποφοίτων Κτηνιατρικών Equine Veterinary Graduate Program – Ride High!στο Markopoulo Park, τα οποία παρέχουν σημαντικές ευκαιρίες μάθησης κι ανάπτυξης.

Βασικός μας στόχος είναι η διαμόρφωση ενιαίας εταιρικής κουλτούρας μέσα από την ανάπτυξη μίας ομάδας υψηλής απόδοσης και την εξασφάλιση εργασιακής ικανοποίησης για τους Ανθρώπους μας.

Αν επιθυμείς να γίνεις μέλος της Ομάδας μας και να εργαστείς σε ένα περιβάλλον γεμάτο #ακεραιότητα #πάθος #δυναμισμό και #διασκέδαση, μπορείς να βρεις όλες τις διαθέσιμες ευκαιρίες καριέρας του ΟΠΑΠ παρακάτω:
 

Technology & Digital Team


Product Team

Operations Team


Tora Team


Financial Team

Retail Team

Marketing Team

People Team

Πηγή: https://corporate.opap.gr/career-opportunities