Θέση εργασίας: Καθηγητής Πτυχιούχος Πληροφορικής

Το σχολείο St. Lawrence College στο Κορωπί ζητά να προσλάβει ενθουσιώδη πτυχιούχο Πληροφορικής ή σχετικού αντικειμένου που επιθυμεί να κάνει καριέρα ως καθηγητής. Πρόκειται για μια θέση πλήρους απασχόλησης, η οποία έχει δημιουργηθεί ως προσθήκη στο ανθρώπινο δυναμικό μας στο αντίστοιχο τμήμα του σχολείου. Η απασχόληση για τον επιτυχόντα θα ξεκινήσει άμεσα.

To St. Lawrence College παρέχει βρετανική εκπαίδευση που οδηγεί στην απόκτηση προσόντων στο Ηνωμένο Βασίλειο, σε παιδιά ηλικίας έως δεκαοκτώ ετών. Ο επιτυχημένος υποψήφιος θα ενταχθεί σε μια ομάδα με περισσότερους από εκατό συναδέλφους διδάσκοντες σε όλο το σχολείο, θα λάβει πλήρη υποστήριξη καθώς αναπτύσσει τις διδακτικές του δεξιότητες, θα έχει την ευκαιρία να προωθήσει τις δεξιότητές του μέσω της εκπαίδευσης και θα διδάξει τάξεις παιδιών ηλικίας 11-16 ετών, ακολουθώντας τα προγράμματα εργασίας και τους πόρους του Τμήματος, ενώ παράλληλα θα δημιουργεί το δικό του υλικό.

Ο επιτυχών πρέπει να είναι κάτοχος πτυχίου Πληροφορικής ή σχετικού αντικειμένου (από ελληνικό πανεπιστήμιο ή άλλο) και να έχει εξαιρετική γνώση (προφορική και γραπτή) της αγγλικής γλώσσας. Απαραίτητα είναι το πάθος για διδασκαλία και εκπαίδευση και η προθυμία να ενταχθεί σε μια διευρυνόμενη σχολική κοινότητα. Σε αντάλλαγμα, θα λάβει έναν εξαιρετικό μισθό συν μπόνους και τεράστια ικανοποίηση-ολοκλήρωση από την εργασία.

Ο ενδιαφερόμενος θα πρέπει να στείλει το βιογραφικό του και μια συνοδευτική επιστολή, εξηγώντας τους λόγους για τους οποίους πιστεύει ότι αποτελεί ισχυρό υποψήφιο για τη διδακτική θέση.

Πηγή: https://www.kariera.gr/jobs/education-or-training-jobs/55226