Application Support Specialist (ERP) στη Θερμή Θεσσαλονίκης| Lidl Hellas

Ποιοι είμαστε

Πάνω από 3.500 ΙΤ professionals σε όλη την Ευρώπη. Και παρόλα αυτά, η αγαπημένη μας λέξη είναι το «μαζί». Μαζί πετυχαίνουμε τους στόχους μας. Μαζί μας εξελίσσεσαι. Μαθαίνουμε ασταμάτητα, ξεπερνάμε τον εαυτό μας, χτίζουμε το μέλλον μας. Γινόμαστε όλα όσα είμαστε, χάρη σε σένα!

Θέλεις να γίνεις μέλος της ομάδας; Ψάχνουμε Application Support Specialist (ERP)!

Η θέση

Είσαι μέρος της πιο τεχνολογικής ομάδας, του δικού μας IT Competence Center, και παρόλο που η έδρα σου είναι στην Ελλάδα διαχειρίζεσαι εμπορικές εφαρμογές που χρησιμοποιούν πάνω 300.000 υπάλληλοί μας σε περισσότερες από 30 χώρες και για συνολικά πάνω από 11.000 καταστήματα.  

Μια μέρα στη δουλειά

Εδώ ξεπερνάμε τον εαυτό μας κάθε μέρα. Και αυτό ξεκινάει από τα πιο μικρά και  καθημερινά μας καθήκοντα. Φαντάσου μια μέρα σου στη δουλειά:
●    Η έδρα σου είναι η Θέρμη Θεσσαλονίκης αλλά στην πραγματικότητα δουλεύεις για την International ομάδα Central Business Operations.
●    Οι «πελάτες» σου είναι τα αντίστοιχα IT τμήματα σε όλη την Ευρώπη και η αποστολή σου είναι η υποστήριξη τους για τις εμπορικές εφαρμογές (ERP) της Lidl.
●    Συνεργάζεσαι με τα διεθνή τμήματα Application Management και Application Development, και μαζί είστε οι experts στην επίλυση προβλημάτων συστημάτων και εφαρμογών. Και φυσικά, όχι μόνο για την Ελλάδα!

Είσαι αυτό που ψάχνουμε;

Ας δούμε τα βασικά:
●    Έχεις πάρει το πτυχίο σου με αντικείμενο την Πληροφορική (ή για παράδειγμα έρχεσαι από μια θετική/τεχνική σχολή με σούπερ γνώσεις Πληροφορικής ή έχεις μεταπτυχιακό στην Πληροφορική).
●    Έχεις ήδη σχετική επαγγελματική εμπειρία (τουλάχιστον 1 έτους), ιδανικά σε υποστήριξη / διαχείριση πληροφοριακών συστημάτων και εφαρμογών.
●    Μιλάς πολύ πολύ καλά Αγγλικά. Ιδανικά και Γερμανικά.
●    Φυσικά και χειρίζεσαι το MS Office.
●    Οι λέξεις SQL και Oracle δε σε τρομάζουν. Ιδανικά τις παίζεις στα δάχτυλα.

Πάνω από όλα όμως, ξέρεις να δουλεύεις με ομάδες. Το πρόγραμμά σου είναι ευέλικτο και ανοιχτό σε διαφορετικές βάρδιες, για την κάλυψη συγκεκριμένων ωραρίων των γραφείων μας που χρειάζονται το support σου! Είσαι μάστερ στην επικοινωνία, χρειαζόμαστε το οργανωτικό μυαλό σου και την προσοχή σου στη λεπτομέρεια.

Τι σου προσφέρουμε εμείς

Ξέρουμε πόσο σημαντικό είναι να φροντίζουμε την ομάδα. Είμαστε και φέτος Κορυφαίος Εργοδότης στην Ελλάδα (Top Employer). Γιατί δε σταματάμε ποτέ να προσπαθούμε. Μαζί μας, θα βρεις όλα τα παρακάτω:
●    Αρχικό μηνιαίο μικτό μισθό που ξεκινάει από 1.910€. Το πλάνο μας όμως είναι σχεδιασμένο έως και 4 χρόνια μετά, που θα φτάσεις στα 2.175€ μικτά.
●    Πρόγραμμα εκπαίδευσης 3 μηνών: πριν μπεις στα βαθιά, φροντίζουμε να μάθεις όσα χρειάζεσαι για να ξεκινήσεις δουλειά την επόμενη μέρα! Φυσικά και πληρώνεσαι παράλληλα.  
●    Μια δεμένη ομάδα: αυτό που μας ξεχωρίζει είναι η κουλτούρα της ομάδας μας, οι ευκαιρίες που βρίσκουμε για να κάνουμε πράγματα μαζί. Μαθαίνουμε online, μοιραζόμαστε δώρα, γιορτάζουμε, φροντίζουμε ο ένας τον άλλον.
●    Πολιτική τηλεργασίας: Φέρνουμε ένα υβριδικό μοντέλο εργασίας που συνδυάζει τηλεργασία και φυσική παρουσία στο γραφείο.
●    Ιδιωτική ιατρική ασφάλιση: Η υγεία σου είναι πάντα η πρώτη μας προτεραιότητα. Γι’ αυτό όλη η ομάδα μας αποκτά ιδιωτική ιατρική ασφάλιση. Μπορείς να προσθέσεις και την οικογένειά σου.
●    Κουπόνια τροφίμων 2 φορές το χρόνο: για τα Χριστουγεννιάτικα και Πασχαλινά σου τραπέζια.

Έλα στο #teamLidl!
Είσαι το επόμενο κεφάλαιο του success story μας; Κάνε την αίτησή σου τώρα και γίνε μέρος του #teamLidl, της πιο δυναμικής ομάδας στο #retail.

ΚΑΝΕ ΑΙΤΗΣΗ