Πάρτε την Καριέρα στα χέρια σας | Δεκέμβριος 2022 (6 2ωρα δωρεάν σεμινάρια)

Περιγραφή σεμιναρίου

Η projectyou σας προσφέρει ένα κύκλο δωρεάν διαδικτυακών σεμιναρίων (webinars) για τη Διαχείριση της Επαγγελματικής σας Σταδιοδρομίας. Ο κύκλος σεμιναρίων θα  βοηθήσει τους εκπαιδευόμενους, να διαχειριστούν την πολυπλοκότητα της σύγχρονης αγοράς εργασίας, να ανταπεξέλθουν στις διαρκώς μεταβαλλόμενες συνθήκες και να βγουν νικητές στην Αγορά εργασίας.

Στόχος του κύκλου σεμιναρίων είναι:

  • Να σας παρουσιάσει τις απαραίτητες ενέργειες που πρέπει να κάνετε για την επιλογή και το σχεδιασμό της εργασιακής σας πορείας, ώστε να καταλήξετε στην ιδανικότερη επιλογή για εσάς.
  • Να σας παροτρύνει να αναπτύξετε και να βελτιώσετε τις τεχνικές (hard skills) και τις ήπιες (soft skills) δεξιότητές σας.
  • Να κτίσετε την προσωπική σας ταυτότητα και να αναπτύξετε ένα ισχυρό προφίλ για να ξεχωρίσετε στην Αγορά εργασίας.
  • Να διδαχτείτε πώς η επαγγελματική δικτύωση μπορεί να σας βοηθήσει να πάρετε στα χέρια σας τον έλεγχο της καριέρας σας και να βρείτε μια θέση εργασίας.
  • Πως να συντάξετε ένα επιτυχημένο βιογραφικό, καθώς και να προετοιμαστείτε σωστά για μια συνέντευξη.

Απευθύνεται σε

Σε όσους επιθυμούν να ξεκινήσουν τώρα την καριέρα τους ή σκέφτονται να προχωρήσουν σε αλλαγή της επαγγελματικής τους πορείας και να γίνουν πολύτιμα στελέχη σε ένα μέλλον γεμάτο αναταράξεις και προκλήσεις.

Περισσότερες πληροφορίες / εγγραφές : https://www.projectyou.gr/portfolio/parte-tin-kariera-sta-cheria-sas-dekemvrios-2022/#form