Lidl UP: Learn & Work  | O 2ος κύκλος αιτήσεων ξεκίνησε!

📢 Το ξέρουμε. Είναι κάτι που δεν έχεις ξανακούσει. Εδώ όμως θέλουμε να ξεπερνάμε τον εαυτό μας κάθε μέρα και πιστεύουμε ότι, ναι, μπορείς να σπουδάζεις και να δουλεύεις μαζί 😯 Και μετά τι; Μετά από τα 2 χρόνια του προγράμματος, θα βρεθείς σε μια από τις πιο υπεύθυνες θέσεις των καταστημάτων μας!

Ε, λοιπόν, καλώς ήρθες στο Lidl UP: Learn & Work, στην Αττική 🙌

Κάνε αίτηση…χθες!


🎓 Lidl UP: Learn & Work; Τι σημαίνει αυτό;

Είναι ένα πρωτοποριακό πρόγραμμα που δημιουργήσαμε σε συνεργασία με το δημόσιο Πειραματικό Ι.Ε.Κ. Γλυφάδας και το Ελληνογερμανικό, Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο. Η μέρα σου είναι γεμάτη με μαθήματα, εργασίες και την πρώτη σου δουλειά. Με λίγα λόγια:

 • Η ιδέα εδώ είναι απλή: οι μέρες σου γεμίζουν με μαθήματα και πραγματική επαγγελματική εμπειρία. Παράλληλα! Γιατί εδώ πιστεύουμε ότι πάντα μαθαίνεις καλύτερα όταν συνδυάζεις θεωρία και πράξη!
 • Παρακολουθείς τα θεωρητικά μαθήματά σου (2-3 μέρες κάθε εβδομάδα) στο Δημόσιο Πειραματικό I.E.K. Γλυφάδας – όπως Επιχειρηματικότητα, Λιανικό Εμπόριο, Αγγλικά κ.α..
 • Μαθαίνεις και εφαρμόζεις – στην πράξη! – τι κάνουμε ακριβώς στα καταστήματά μας μαζί με την ομάδα, περνώντας από διαφορετικές θέσεις. (2-3 μέρες κάθε εβδομάδα)
 • Ολοκληρώνεις το πρόγραμμά σου και ξεκινάς ως Υποδιευθυντής/ρια Καταστήματος στην Αττική!

Και μάλιστα, με 2 αναγνωρισμένα πτυχία. Με την ολοκλήρωση των εξετάσεων στο δημόσιο Πειραματικό Ι.Ε.Κ. Γλυφάδας και των εκπαιδεύσεων στο κατάστημα, δίνεις εξετάσεις στον Ε.Ο.Π.Π.Ε.Π. για την πιστοποίηση της Ειδικότητας Στελέχους Λιανικού Εμπορίου, ενώ αντίστοιχο τίτλο αναγνωρισμένο στην Γερμανία μπορείς να λάβεις από το Ελληνογερμανικό, Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο.

Είσαι αυτό που ψάχνουμε;

Ας δούμε τα βασικά:

 • Έχεις πάρει το Απολυτήριό σου. ΕΠΑΛ, Γενικό ή Τεχνικό Λύκειο, δεν έχει καμία σημασία. 
 • Μιλάς καλά Αγγλικά (επιπέδου Lower δηλαδή).
 • Το MS Office δε σε τρομάζει!
 • Βρίσκεσαι στην Αθήνα (ή σκοπεύεις να έρθεις για το Lidl UP :Learn & Work!)

Πάνω απ’ όλα όμως, ξέρεις ότι θα περνάς τη μέρα σου από το Ι.Ε.Κ. στο κατάστημα και το αντίστροφο. Και ναι, ανυπομονείς γι’ αυτό! Μαθαίνεις πολύ πολύ γρήγορα. Θα έρχεσαι καθημερινά σε επαφή με καθηγητές, συναδέλφους και πελάτες οπότε παίρνεις έξτρα βαθμούς αν είσαι ταλέντο στην επικοινωνία και σου αρέσει να δουλεύεις με ομάδες.

Τι σου προσφέρουμε εμείς

Ξέρουμε πόσο σημαντικό είναι να φροντίζουμε την ομάδα. Είμαστε Κορυφαίος Εργοδότης στην Ελλάδα για 6η συνεχόμενη χρονιά. Γιατί δε σταματάμε ποτέ να προσπαθούμε. Μαζί μας, θα βρεις όλα τα παρακάτω:

 • Μισθό – ναι, όσο σπουδάζεις! – που ξεκινάει από τα 545€ μικτά ανά μήνα για τον πρώτο χρόνο και 620€ τον δεύτερο. Από την πρώτη σου κιόλας μέρα μαζί μας.
 • Τη θέση Υποδιευθυντή/ριας να σε περιμένει στην ομάδα μας με την ολοκλήρωση των σπουδών σου στο Δημόσιο Ι.Ε.Κ. Γλυφάδας. Με μηνιαίο μικτό μισθό που ξεκινάει από 1.350€.
 • Το laptop σου για όλη τη διάρκεια των σπουδών σου.
 • Κάρτα απεριορίστων διαδρομών για όλα τα μέσα μαζικής μεταφοράς στην Αθήνα ώστε να μετακινείσαι άνετα από και προς το Δημόσιο Ι.Ε.Κ. Γλυφάδας και τα καταστήματα …αλλά και στις βόλτες σου!
 • Μια δεμένη ομάδα: αυτό που μας ξεχωρίζει είναι η κουλτούρα της ομάδας μας, οι ευκαιρίες που βρίσκουμε για να κάνουμε πράγματα μαζί. Μαθαίνουμε online, μοιραζόμαστε δώρα, γιορτάζουμε, φροντίζουμε ο ένας τον άλλον.
 • Ιδιωτική ιατρική ασφάλιση: Η υγεία σου είναι πάντα η πρώτη μας προτεραιότητα. Γι’ αυτό όλη η ομάδα μας αποκτά ιδιωτική ιατρική ασφάλιση.
 • Κουπόνια τροφίμων 2 φορές το χρόνο: για τα Χριστουγεννιάτικα και Πασχαλινά σου τραπέζια.

🔥 Ακούγεται σαν το επόμενο σου βήμα;

Πριν το κάνεις, δες τις πιο σημαντικές ημερομηνίες για να κυκλώσεις στο ημερολόγιο σου: τον Ιανουάριο θα γίνουν οι συνεντεύξεις και…16 Φεβρουαρίου ετοίμασε το backpack σου,ξεκινάνε τα μαθήματα ✨

Έλα στο #Lidl UP: Learn & Work!

Κάνε την αίτησή* σου τώρα εδώ:www.lidlup.gr  


*Στο lidlup.gr θα βρεις το link για να μπεις στο site του Δημόσιου Πειραματικού Ι.Ε.Κ. Γλυφάδας και θα μάθεις τα πάντα για τη διαδικασία υποβολής των αιτήσεων, επιλογής και εγγραφής.

Μπορείς επίσης να κάνεις την αίτησή σου και μέσω e-mail, στέλνοντας τα παρακάτω δικαιολογητικά στο diekglyfadas.lidlup@gmail.com

 1. Βιογραφικό Σημείωμα
 2. Δελτίο Ταυτότητας ή Διαβατήριο σε ισχύ
 3. Απολυτήριο Λυκείου
 4. Πιστοποιητικό γνώσης αγγλικών, επιπέδου τουλάχιστον Β2