Νέα σειρά workshop HOW-TO από το B-Cube

Η πρωτοβουλία του B-Cube εγκαινιάζει μια νέα σειρά δωρεάν εργαστηρίων σχετικά με τις πιο πρόσφατες τακτικές HOW-TO. Με βάση τις γνώσεις από την επιστήμη και την τεχνολογία, τις επιχειρήσεις και τις ανθρωπιστικές επιστήμες, οι εν λόγω εκδηλώσεις έχουν σχεδιαστεί για να βοηθήσουν τους συμμετέχοντες να εξελιχθούν ως επιτυχημένοι επαγγελματίες και να εντοπίσουν τα προσωπικά τους κίνητρα.

Οι εκδηλώσεις HOW-TO συντονίζονται από ειδικούς της αγοράς και διδάσκοντες με διαφορετικά υπόβαθρα. Απευθύνονται σε νέο, καινοτόμο και επίδοξο κοινό στον χώρο των επιχειρήσεων. Οι συμμετέχοντες, με την ολοκλήρωση των εργαστηρίων, θα έχουν διευρύνει και ενισχύσει τις δεξιότητες και το επαγγελματικό τους προφίλ για να επιτύχουν σε ένα απαιτητικό και ανταγωνιστικό εργασιακό περιβάλλον.

Σκοπός του 1ου workshop

 

Η επιτυχής διαχείριση μιας ομάδας πωλήσεων B2B απαιτεί μια σαφή οργανωτική στρατηγική εστίαση που ευθυγραμμίζει το μάρκετινγκ με τις πωλήσεις. Οι συμμετέχοντες θα αναπτύξουν  το πλαίσιο ικανοτήτων που απαιτείται σε θέσεις εργασίας B2B πωλήσεων.

 

Στελέχη πωλήσεων B2B

Εργαζόμενους στην εξυπηρέτηση πελατών

Υπεύθυνους διαχείρισης ανθρώπινου δυναμικού

Φοιτητές/αποφοίτους μάρκετινγκ ή σχολών διοίκησης επιχειρήσεων

Πηγή / εγγραφή : https://events.haec.gr/how-to-event/