Executive Assistant to the Board στη Σίνδο Θεσσαλονίκης – LIDL

Ποιοι είμαστε

Πάνω από 6.500 άνθρωποι, 4 περιφέρειες και 230 καταστήματα σε όλη την Ελλάδα. Και παρόλ’ αυτά, η αγαπημένη μας λέξη είναι το «μαζί». Μαζί πετυχαίνουμε τους στόχους μας. Μαζί μας εξελίσσεσαι. Μαθαίνουμε ασταμάτητα, ξεπερνάμε τον εαυτό μας, χτίζουμε το μέλλον μας. Γινόμαστε όλα όσα είμαστε, χάρη σε σένα!

Θέλεις να γίνεις μέλος της ομάδας; Ψάχνουμε Executive Assistant to the Board!

Η θέση

Το να εργάζεσαι σε ομάδα που έχει ως στόχο της να κάνει άλλες ομάδες καλύτερες είναι δουλειά-όνειρο για εσένα! Παρακολουθείς την αλληλογραφία μας, ετοιμάζεις παρουσιάσεις και αναφορές—γενικά δουλεύεις στην καρδιά του Γραφείου Διοίκησής μας!

Μια μέρα στη δουλειά

Εδώ ξεπερνάμε τον εαυτό μας κάθε μέρα. Και αυτό ξεκινάει από τα πιο μικρά και καθημερινά μας καθήκοντα. Φαντάσου μια μέρα σου στη δουλειά:  
●    Η βάση σου είναι τα Γραφεία Διοίκησης στις κεντρικές μας εγκαταστάσεις, στη Σίνδο Θεσσαλονίκης. Είσαι το πρόσωπο-κλειδί που οργανώνει, προγραμματίζει και επικοινωνεί με τα σωστά άτομα, για να τρέξουν όλα ρολόι!
●    Τα Μέλη της Διοίκησης σε εμπιστεύονται απόλυτα: κλείνεις συναντήσεις, ετοιμάζεις έγγραφα και είσαι πάντα εκεί να τσεκάρεις ότι οι αίθουσες και ο εξοπλισμός είναι όπως πρέπει 👌. Εταιρικά ταξίδια; Είσαι στο στοιχείο σου! Κανονίζεις όλες τις λεπτομέρειες για κάθε προορισμό μας, είτε στην Ελλάδα είτε στο εξωτερικό.
●    Όμως δεν σταματάς εκεί! Μπορεί από τη μία να ετοιμάζεις την τέλεια παρουσίαση κι από την άλλη να μελετάς αναλύσεις και αναφορές. 

Είσαι αυτό που ψάχνουμε;

Ας δούμε τα βασικά:

●    Έχεις πάρει το πτυχίο σου (ανώτατες σπουδές) ιδανικά σε Χρηματοοικονομικά ή στη Διοίκηση Ανθρωπίνων Πόρων.
●    Τα Γερμανικά τα μιλάς πολύ-πολύ καλά. Και τα Αγγλικά σου είναι σούπερ!
●    Γράφεις κείμενα με άνεση και είσαι φαν της σωστής ορθογραφίας και γραμματικής.
●    Φυσικά και χειρίζεσαι όλα τα προγράμματα του MS Office στα δάχτυλα.
●    Έχεις δίπλωμα οδήγησης.

Πάνω από όλα όμως, ξέρεις να δουλεύεις με ομάδες. Μπορείς να τις εμπνεύσεις και να εμπνευστείς από αυτές. Είσαι μάστερ στην επικοινωνία: χρειαζόμαστε το οργανωτικό μυαλό σου, το πάθος σου για τη λεπτομέρεια, την ικανότητά σου να πετυχαίνεις τον επόμενο στόχο σου.

Τι σου προσφέρουμε εμείς

Ξέρουμε πόσο σημαντικό είναι να φροντίζουμε την ομάδα. Είμαστε Κορυφαίος Εργοδότης στην Ελλάδα για 6η συνεχόμενη χρονιά. Γιατί δεν σταματάμε ποτέ να προσπαθούμε. Μαζί μας, θα βρεις όλα τα παρακάτω:

●    Αρχικός μηνιαίος μικτός μισθός που ξεκινάει από 1.910€ μικτά. Το πλάνο μας όμως είναι σχεδιασμένο έως και 4 χρόνια μετά, που θα φτάσεις στα 2.175€ μικτά.
●    Πρόγραμμα εκπαίδευσης 2+ μηνών: πριν μπεις στα βαθιά, φροντίζουμε να μάθεις όσα χρειάζεσαι για να ξεκινήσεις δουλειά την επόμενη μέρα! Φυσικά και πληρώνεσαι παράλληλα.  
●    Μια δεμένη ομάδα: αυτό που μας ξεχωρίζει είναι η κουλτούρα της ομάδας μας, οι ευκαιρίες που βρίσκουμε για να κάνουμε πράγματα μαζί. Μαθαίνουμε online, μοιραζόμαστε δώρα, γιορτάζουμε, φροντίζουμε ο ένας τον άλλον.
●    Επιλογές τηλεργασίας: Το #teamLidl δουλεύει πια και από το σπίτι. Φέρνουμε ένα υβριδικό μοντέλο εργασίας που προσαρμόζεται ανάλογα με την ομάδα μας.
●    Ιδιωτική ιατρική ασφάλιση. Η υγεία σου είναι πάντα η πρώτη μας προτεραιότητα. Γι’ αυτό όλη η ομάδα μας αποκτά ιδιωτική ιατρική ασφάλιση. Μπορείς να προσθέσεις και την οικογένειά σου.
●    Κουπόνια τροφίμων 2 φορές τον χρόνο: για τα Χριστουγεννιάτικα και Πασχαλινά σου τραπέζια.

Έλα στο #teamLidl!
Είσαι το επόμενο κεφάλαιο του success story μας; Κάνε την αίτησή σου τώρα και γίνε μέρος του #teamLidl, της πιο δυναμικής ομάδας στο #retail.

Πηγή : https://team.lidl.gr/jobs/executive-assistant-to-the-board-sti-sindo-thessalonikis-279231