Γρα. Δι. Πανεπιστημίου Αιγαίου- Dialectica: Workshop “Online παρουσία στην Αγορά Εργασίας”

Το Γραφείο Διασύνδεσης (Γρα.Δί.) του Πανεπιστημίου Αιγαίου σε συνεργασία με την εταιρεία Dialectica διοργανώνει 2ο workshop με τίτλο: “Online παρουσία στην αγορά εργασίας”, το οποίο θα πραγματοποιηθεί διαδικτυακά με την χρήση της πλατφόρμας του zoom

την Τετάρτη 16 Νοεμβρίου 2022, στις 14:00

Το συγκεκριμένο εργαστήριο απευθύνεται σε φοιτητές/τριες και αποφοίτους/ες του Πανεπιστημίου Αιγαίου. Αποσκοπεί στο να εκπαιδεύσει τους/τις συμμετέχοντες/ουσες για το τροπο με τον οποίο μπορούν να χρησιμοποιούν το νέο Πληροφοριακό Σύστημα των Γραφείων Διασύνδεσης. Παράλληλα, η Dialectica θα ενισχύσει το workshop καθοδηγώντας τους/τις συμμετέχοντες/ουσες στο να χτίσουν το δικό τους personal branding από την αρχή και να αυξήσουν τις πιθανότητες να επιτύχουν σε μία συνέντευξη. Απώτερος στόχος είναι η υποστήριξη των φοιτητών και φοιτητριών, ώστε να χτίσουν την Online Παρουσία τους στην αγορά εργασίας διευρύνοντας με αυτόν τον τρόπο τις ευκαιρίες απασχολησιμότητας τους.

Επιπλέον, μετά το πέρας του workshop, θα δοθεί η ευκαιρία, σε όσους/ες το επιθυμούν, να προγραμματίσουν εξατομικευμένη συνέντευξη επιλογής με σκοπό να διεκδικήσουν θέση στην εταιρεία Dialectica .

Στους/Στις συμμετέχοντες/ουσες στο διαδικτυακό workshop θα δοθεί Βεβαίωση Παρακολούθησης.

Η εγγραφή ωστόσο είναι απαραίτητη προϋπόθεση για τη συμμετοχή.

Ο σύνδεσμος θα αποσταλεί στα προσωπικά e-mails όσων θα εκδηλώσουν σχετικό ενδιαφέρον μέσω της συμπλήρωσης της συγκεκριμένης φόρμας την οποία μπορούν να συμπληρώσουν εδώ: https://docs.google.com/…/1FAIpQLSd…/viewform.