Οι Αιτήσεις για τα Νέα E-Learning Προγράμματα Ξεκίνησαν! Early Entry με Εκπτώσεις έως 40%

Ξεκίνησαν οι αιτήσεις για τον νέο κύκλο σπουδών του E-Learning του ΕΚΠΑ, με 14 νέα προγράμματα και συνολικές εκπτώσεις έως και 40%!

Πραγματοποιήστε την αίτησή σας μέχρι και τις 7 Δεκεμβρίου 2022 (early entry) στα Πρόγραμμα Συμπληρωματικής εξ Αποστάσεως Εκπαίδευσης (E-Learning) του Κέντρου Επιμόρφωσης και Δια Βίου Μάθησης (Κ.Ε.ΔΙ.ΒΙ.Μ.) του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και επωφεληθείτε έκπτωσης 15% στα δίδακτρα του προγράμματος που σας ενδιαφέρει.

Η μεγαλύτερη E-Learning κοινότητα στην Ελλάδα, διαθέτει πάνω από 400 προγράμματα επιμόρφωσης στην ελληνική γλώσσα και πάνω από 40 στην αγγλική γλώσσα, με περισσότερους από 150 Καθηγητές του Ιδρύματος να συμμετέχουν στην ανάπτυξη και την υλοποίησή τους και με περισσότερους από 140.000 απόφοιτους.

Η επιτυχής ολοκλήρωση των προγραμμάτων οδηγεί στη χορήγηση Πιστοποιητικού Εξειδικευμένης Επιμόρφωσης.

Δες όλα τα Νέα Προγράμματα και ξεκίνα το ταξίδι της επιμόρφωσης σου με το E-Learning του ΕΚΠΑ:

Επιπλέον, ισχύει ειδική εκπτωτική πολιτική για Ανέργους (30%), Νέους ηλικίας έως και 30 ετών που είναι Κάτοχοι Ευρωπαϊκής Κάρτας Νέων (30%), ΑμεΑ (25%), Πολύτεκνους (20%), άτομα με ετήσιο εισόδημα κάτω από 12.000 ευρώ (20%), άτομα που έχουν συμμετάσχει σε e-learning προγράμματα στο παρελθόν (15%), Εκπαιδευτικούς που συμμετέχουν στα προγράμματα των κατευθύνσεων παιδαγωγικών και ειδικής αγωγής (15%), Άτομα ηλικίας άνω των 65 ετών (20%) κ.ά. Η έκπτωση 15% για αιτήσεις που θα υποβληθούν έως και και τις 07/12/2022 εφαρμόζεται επιπλέον οποιασδήποτε άλλης έκπτωσης. Συνολικές εκπτώσεις έως 40%.

Εάν ενδιαφέρεστε να δείτε το σύνολο των προσφερόμενων προγραμμάτων επαγγελματικής επιμόρφωσης και κατάρτισης, επισκεφθείτε την ιστοσελίδα: https://elearningekpa.gr/.

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε στο τηλέφωνο 2103689354 ή στο email: elearn-secretariat@elearningekpa.gr.

Πηγή : https://www.eduguide.gr/nea2022/oi-aithseis-gia-ta-nea-e-learning-programmata-3ekinhsan-early-en/