Ανοικτό διαδικτυακό σεμινάριο από το Ανοικτό Πανεπιστήμιο Κύπρου: «Work – Life Balance. Making it all fit!»

Το Ανοικτό Πανεπιστήμιο Κύπρου (ΑΠΚΥ) διοργανώνει κατά το τρέχον χειμερινό εξάμηνο 2022 κύκλο δωρεάν ανοικτών διαδικτυακών σεμιναρίων συμβουλευτικής και ψυχολογικής στήριξης. Την Τετάρτη 26 Οκτωβρίου 2022 θα πραγματοποιηθεί ανοικτό στο ευρύ κοινό τηλεσεμινάριο με τίτλο «Work – Life Balance. Making it all fit!». Κάθε ενδιαφερόμενος μπορεί να συνδεθεί διαδικτυακά στις 17:00 μέσω των εργαλείων τηλεκπαίδευσης του ΑΠΚΥ, εδώ: https://tinyurl.com/38jtp8pf.

Πόσο σημαντική είναι μια ισορροπημένη ζωή; Η κακή διαχείριση του χρόνου, η αδυναμία να πούμε «όχι», η λανθασμένη οριοθέτηση μεταξύ προσωπικής και επαγγελματικής ζωής επηρεάζει την ψυχική μας υγεία. Η Νάταλυ Λούμπα, εγγεγραμμένη Συμβουλευτική Ψυχολόγος και συνεργάτιδα του Γραφείου Συμβουλευτικής και Ψυχολογικής Στήριξης (Υπηρεσία Σπουδών και Φοιτητικής Μέριμνας) του ΑΠΚΥ συζητά πρακτικούς τρόπους για να ανακτήσουμε τον έλεγχο της ζωής μας, να θέτουμε προτεραιότητες και να είμαστε σε θέση να αφιερώνουμε ικανοποιητικό χρόνο σε κάθε πτυχή της καθημερινότητάς μας. Για την εξασφάλιση πιστοποιητικού παρακολούθησης χρειάζεται η ηλεκτρονική δήλωση ενδιαφέροντος έως τις 24 Οκτωβρίου 2022, εδώ

Πρόγραμμα επόμενων σεμιναρίων (ώρα έναρξης 5.00μ.μ., διάρκεια 1 ώρα):

  • Άγχος εξετάσεων και δεξιότητες διαβάσματος | Τετάρτη, 9 Νοεμβρίου 2022
  • Μάθε να λες «όχι». Οριοθέτηση και υγιείς σχέσεις | Τετάρτη, 30 Νοεμβρίου 2022

Τα σεμινάρια, ανοικτά σε κάθε ενδιαφερόμενο, θα προσφέρονται διαδικτυακά και θα μεταδίδονται ζωντανά μέσω της Πλατφόρμας Τηλεκπαίδευσης του ΑΠΚΥ. Οι καταγραφές τους θα είναι διαθέσιμες σε όλους στο κανάλι του ΑΠΚΥ στο YouTube.

Το Ανοικτό Πανεπιστήμιο Κύπρου (ΑΠΚΥ) είναι καινοτόμο, δημόσιο και ψηφιακό πανεπιστήμιο με εξειδίκευση στην εκπαίδευση εξ αποστάσεως, το οποίο προσφέρει ευκαιρίες τριτοβάθμιας εκπαίδευσης σε όλους, ανεξαρτήτως ηλικίας, συνθηκών ζωής, επαγγελματικής κατάστασης και τόπου διαμονής. Συμπληρώνει φέτος 20 χρόνια ζωής και προσφοράς στο επιστημονικό, κοινωνικό και πολιτιστικό γίγνεσθαι. Ως τις 15 Νοεμβρίου 2022 δέχεται αιτήσεις για εισδοχή σε Προπτυχιακά, Μεταπτυχιακά και Διδακτορικά Προγράμματα Σπουδών για έναρξη φοίτησης από το εαρινό εξάμηνο του τρέχοντος ακαδημαϊκού έτους (2022-2023).

Πηγή : https://www.eduguide.gr/nea2022/anoikto-diadiktyako-seminario-apo-to-anoikto-panepisthmio-kyproy/