Γίνε πιστοποιημένος επαγγελματίας στο Impact Management!

H Equal Society σε προσκαλεί στον κόσμο του impact management και σε συνεργασία με την Efiko Academy, το Social Value Greece και το Social Value International προσφέρει μια σειρά από διαδραστικά, online courses από όπου θα λάβεις την ανταγωνιστική και σύγχρονη πιστοποίηση του Impact Analyst.

Μέσα από το online course, θα ανακαλύψεις πώς να δημιουργείς στρατηγικές βασισμένες στην έννοια του κοινωνικού αντίκτυπου. Το εξειδικευμένο πρόγραμμα εκπαίδευσης σε οδηγεί ώστε να κατακτήσεις ουσιαστικά τη στρατηγική μέτρησης κοινωνικού αντίκτυπου και να μάθεις να καθορίζεις όλους τους απαραίτητους δείκτες και τα προσδοκώμενα αποτελέσματα.

Τι θα κερδίσεις

  • Πιστοποιημένη αναγνώριση στον κόσμο του Impact Managment
  • Νέους επαγγελματικούς ορίζοντες
  • Δυνατότητα του εύρους, του βάθους και της διάρκειας των κοινωνικών και περιβαλλοντικών αποτελεσμάτων με σχετικές μετρήσεις αντίκτυπου.
  • Ικανότητα δημιουργίας ενός στρατηγικού πλαισίου βασιζόμενο στη θεωρία της αλλαγής.
  • Υπολογισμό της κοινωνικής απόδοσης ενός έργου και δυνατότητα χρήσης δεδομένων για τη λήψη στρατηγικών αποφάσεων.

Το εκπαιδευτικό πρόγραμμα έχει αναπτυχθεί με μια ισχυρή εστίαση σε τρεις άξονες:

α) Πρακτική εφαρμογή: Εφαρμόζετε τις γνώσεις σας από το πρώτο λεπτό των μαθημάτων. Μέσα από την επίλυση ρεαλιστικών περιπτώσεων, χτίζετε την απαραίτητη εμπιστοσύνη στις δεξιότητές σας.

β) Αλληλεπίδραση: Εκπαιδεύεστε σε ομάδες με την εποπτεία εξειδικευμένων impact analysts. Συμμετέχετε ενεργά σε συζητήσεις και σε Q & A συνεδρίες που θα σας επιτρέψουν να περπατήσετε το επιπλέον μίλι προς το στόχο σας.

γ) Αυθεντικότητα: Το περιεχόμενο είναι προσαρμοσμένο στις ανάγκες σας, της κοινωνίας αλλά και της αγοράς. Αποκτάτε πρόσβαση σε πολλές μελέτες περιπτώσεων και αποκτάτε τεχνογνωσία από επαγγελματίες του χώρου της μέτρησης κοινωνικής αξίας.

Παρακολούθησε αυτό το μάθημα αν είσαι: Αναλυτής, αξιολογητής, επενδυτής ή επαγγελματίας που απαιτείται να διαβάσεις αναφορές επιπτώσεων και που επιθυμείς να βελτιώσεις την ικανότητά σου να κρίνεις τον πραγματικό αντίκτυπο από αυτές τις αναφορές.

Απόκτησε όλα τα απαραίτητα εφόδια!  Δημιούργησε το εργασιακό μοντέλο του αύριο! Εντάξου στον κόσμο της βιωσιμότητας!  

Κάνε την αίτησή σου 

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να υποβάλουν την αίτησή τους στην ηλεκτρονική πλατφόρμα του Social Value Greece. Για περισσότερες πληροφορίες και για εκδήλωση ενδιαφέροντος συμμετοχής συμπληρώστε εδώ τη σχετική αίτηση: https://bit.ly/3BhUZZq.

Πιστοποιητικό:

Η εκπαιδευτική διαδικασία είναι διαπιστευμένη από το Social Value International και το Social Value Greece και προσφέρει σχετικό πιστοποιητικό παγκόσμιας αναγνώρισης γύρω από το Impact Management.

*Τα μαθήματα πραγματοποιούνται στην αγγλική γλώσσα.

Περισσότερες πληροφορίεςsocialvalue.gr/ekpaidefsi/gine-impact-analyst

Πηγή : https://www.eduguide.gr/nea2021/gine-pistopoihmenos-epaggelmatias-sto-impact-management/