Δωρεάν υβριδικά “Business Days” από το Πανόραμα Επιχειρηματικότητας και Σταδιοδρομίας

To Πανόραμα Επιχειρηματικότητας και Σταδιοδρομίας είναι η πιο σημαντική συνάντηση νέων και του κόσμου των επιχειρήσεων. Στόχος του Πανοράματος είναι η ενημέρωση για τις τάσεις και ευκαιρίες για επιχειρηματικότητα και απασχόληση που προσφέρουν σημαντικοί κλάδοι και τομείς της οικονομίας.

Το 2022 αποτελεί έτος – ορόσημο για το θεσμό των Business Days μιας και διοργανώνονται για 10η συνεχόμενη χρονιά! 

Από το 2013 έως το 2019, τα Business Days πραγματοποιήθηκαν δια ζώσης: επρόκειτο για εκπαιδευτικές/ενημερωτικές επισκέψεις φοιτητών και αποφοίτων διαφόρων πανεπιστημίων καθώς και νέων επαγγελματιών μέχρι 30 ετών στα κεντρικά γραφεία ή εγκαταστάσεις ελληνικών και πολυεθνικών επιχειρήσεων. 

Κατά τη διάρκειά τους, οι συμμετέχουσες εταιρείες παρουσίαζαν τις δραστηριότητες των τμημάτων τους ενώ το τμήμα ανθρώπινου δυναμικού έδινε χρήσιμες συμβουλές για θέματα όπως το βιογραφικό, τη συνέντευξη, το τι αναζητούν από τις υποψηφίους κτλ. 

Το 2020 και το 2021 τα Business Days πραγματοποιήθηκαν διαδικτυακά λόγω της πανδημίας. Η στόχευση παρέμεινε ίδια, απλώς οι παρουσιάσεις γίνονταν μέσω της πλατφόρμας της προτίμησης της κάθε εταιρείας (Zoom, Microsoft Teams κτλ)

Φέτος, συμμετέχουν 43 επιχειρήσεις και οι μισές, περίπου, εταιρείες επέλεξαν τη δια ζώσης μορφή και οι άλλες μισές τη virtual. Σε κάθε περίπτωση, πρόκειται για μια σπάνια ευκαιρία σύνδεσης με τις εταιρείες της αρεσκείας σας που σίγουρα δεν πρέπει να χάσετε! 

Διεξαγωγή (Μόνο Καθημερινές): 7 Νοεμβρίου – 16 Δεκεμβρίου 2022

Δεν υπάρχει κόστος συμμετοχής στα Business Days.

Γιατί να συμμετάσχετε στα ψηφιακά Business Days

  1. Θα ζήσετε τη μοναδική ευκαιρία να γνωρίσετε εταιρείες εκ των έσω και να θέσετε τις ερωτήσεις σας στα στελέχη τους και, πολλές φορές, στον/στην Διευθύνοντα Σύμβουλο / Διευθύνουσα Σύμβουλο.
  2. Θα λάβετε βαθιά γνώση για το πώς λειτουργούν τα διάφορα τμήματα της εταιρείας από τους διευθυντές των τμημάτων.
  3. Αν τυχαίνει τον καιρό που θα πραγματοποιηθεί το Business Day η εταιρεία να αναζητά προσωπικό, θα ενημερωθείτε για τις ανοιχτές θέσεις εργασίας και θα μπορείτε να κάνετε αίτηση. Η συμμετοχή σας στο Business Day σίγουρα θα μετρήσει θετικά.
  4. Θα μάθετε από το διευθυντή/διευθύντρια ανθρωπίνων πόρων για τις διαδικασίες επιλογής, τα προσόντα που αναζητά η εταιρεία από τα μελλοντικά στελέχη της και πώς να δομήσετε το ιδανικό βιογραφικό για τη συγκεκριμένη εταιρεία.
  5. Το βιογραφικό σας θα σταλεί, εφόσον το επιθυμείτε, στις επιχειρήσεις που θα επιλέξετε.
  6. Μπορείτε να προσθέσετε την παρακολούθηση του ή των Business Days στο βιογραφικό σας.

Εγγραφές: Οι εγγραφές ξεκίνησαν τη Δευτέρα 17 Οκτωβρίου και θα ολοκληρωθούν στις 24 Οκτωβρίου.

Δείτε εδώ περισσότερες πληροφορίες  για τη διαδικασία δήλωσης συμμετοχής. 

Πηγή : https://www.eduguide.gr/nea2020/dwrean-pshfiakes-business-days-apo-panorama-epixeirhmatikothtas-/