ΙΤ Project Manager, International Collaboration & Intranet Systems – Σίνδος Θεσσαλονίκης – LIDL

ΙΤ Project Manager, International Collaboration & Intranet Systems – Σίνδος Θεσσαλονίκης

Ποιοι είμαστε:

Πάνω από 3.500 ΙΤ professionals σε όλη την Ευρώπη. Και παρ’ όλα αυτά, η αγαπημένη μας λέξη είναι το «μαζί». Μαζί πετυχαίνουμε τους στόχους μας. Μαζί μας εξελίσσεσαι. Μαθαίνουμε ασταμάτητα, ξεπερνάμε τον εαυτό μας, χτίζουμε το μέλλον μας. Γινόμαστε όλα όσα είμαστε χάρη σε σένα!

Θέλεις να γίνεις μέλος της ομάδας; Ψάχνουμε ΙΤ Project Manager, International Collaboration & Intranet Systems!

Η θέση:

Είσαι μέλος της πιο τεχνολογικής ομάδας, του δικού μας IT Hub, και, παρόλο που η έδρα σου είναι στην Ελλάδα, συμβάλλεις στην εξέλιξη υποδομών και διεθνών συστημάτων.

Μια μέρα στη δουλειά:

Εδώ ξεπερνάμε τον εαυτό μας κάθε μέρα. Και αυτό ξεκινάει από τα πιο μικρά και καθημερινά μας καθήκοντα. Φαντάσου μια μέρα σου στη δουλειά:

 • Η έδρα σου είναι η Σίνδος Θεσσαλονίκης αλλά στην πραγματικότητα δουλεύεις για τη διεθνή ομάδα Collaboration & Intranet Services. Από τα χέρια σου περνάνε ο σχεδιασμός, ο έλεγχος και ο συντονισμός συστημάτων καθώς και οι αναγκαίες αναβαθμίσεις τους.
 • Αυτό σημαίνει ότι χρειαζόμαστε τη συμβολή σου σε διεθνή έργα, end to end.
 • Δεν σταματάς όμως εκεί. Αναλαμβάνεις την τεχνική ευθύνη για τη λειτουργία λύσεων συνεργασίας και δημοσίευσης (βασισμένων κυρίως στο Microsoft Office 365).
 • Συμβουλεύεις και υποστηρίζεις τομείς της εταιρίας διεθνώς με τον ορισμό των τεχνικών απαιτήσεων καθώς και με τον σχεδιασμό και συντονισμό της τεχνικής υλοποίησης.
 • Δεν υποστηρίζεις τους χρήστες μας μόνο συμβουλευτικά, είσαι ταυτόχρονα εκεί για να δημιουργείς και τα κατάλληλα εγχειρίδια, παρουσιάσεις και εκπαιδεύσεις που χρειαζόμαστε για την επόμενη μέρα.
 • Νέες τάσεις, τεχνολογικές εξελίξεις, φρέσκιες ιδέες; Το αγαπημένο σου! Ξέρεις ότι οι πρακτικές μας μπορούν να γίνονται όλο και καλύτερες, φέρνεις νέα πράγματα, ενημερώνεσαι συνεχώς, προτείνεις λύσεις.

Είσαι αυτό που ψάχνουμε;

Ας δούμε τα βασικά:

 • Έχεις πάρει το πτυχίο σου με αντικείμενο σχετικό με Business ή Computer Science.
 • Προηγούμενη επαγγελματική εμπειρία σε Project Management ή IT Consulting; Το θέλουμε!
 • Εξοικείωση με το περιβάλλον της Microsoft 365, ειδικά SharePoint και Teams; Τότε μιλάμε για άλλο level!
 • Εφαρμογές intranet, συνεργασίας, cloud και mobile δεν σε τρομάζουν καθόλου. Μπορεί μάλιστα να έχεις χρησιμοποιήσει κάποια από αυτές μέχρι τώρα στη δουλειά σου.
 • Μιλάς πολύ καλά γερμανικά και καλά αγγλικά.
 • Έχεις δίπλωμα Ι.Χ. ενώ παράλληλα έχεις δυνατότητα διεθνών ταξιδιών.

Πάνω από όλα όμως, ξέρεις να δουλεύεις με ομάδες. Είσαι μάστερ στην επικοινωνία, έχεις επιχειρηματικό μυαλό και αναλυτική σκέψη. Δεν σταματάς ποτέ να ψάχνεις για καινούργια πράγματα στο πεδίο της ψηφιοποίησης, πράγματα που θα κάνουν τη δουλειά σου καλύτερη. Χρειαζόμαστε την προσοχή σου στη λεπτομέρεια και τη θετική σου συμβολή σε μια πολύ δυνατή ομάδα.

Τι σου προσφέρουμε εμείς:

Ξέρουμε πόσο σημαντικό είναι να φροντίζουμε την ομάδα. Είμαστε Κορυφαίος Εργοδότης στην Ελλάδα για 6η συνεχόμενη χρονιά. Γιατί δεν σταματάμε ποτέ να προσπαθούμε. Μαζί μας, θα βρεις όλα τα παρακάτω:

 • αρχικό μηνιαίο μεικτό μισθό που ξεκινάει από 1.920 €. Το πλάνο μας όμως είναι σχεδιασμένο για διάστημα έως και 4 χρόνια μετά, οπότε και θα φτάσεις στα 2.630 € μεικτά.
 • Πρόγραμμα εκπαίδευσης 2 μηνών: Πριν μπεις στα βαθιά, φροντίζουμε να μάθεις όσα χρειάζεσαι για να ξεκινήσεις δουλειά την επόμενη μέρα! Φυσικά και πληρώνεσαι παράλληλα.
 • Μια δεμένη ομάδα: Αυτό που μας ξεχωρίζει είναι η κουλτούρα μας, οι ευκαιρίες που βρίσκουμε για να κάνουμε πράγματα μαζί. Μαθαίνουμε online, μοιραζόμαστε δώρα, γιορτάζουμε, φροντίζουμε ο ένας τον άλλον.
 • Eπιλογές τηλεργασίας: Το #teamLidl δουλεύει πια και από το σπίτι. Φέρνουμε ένα υβριδικό μοντέλο εργασίας που προσαρμόζεται ανάλογα με την ομάδα μας.
 • Ιδιωτική ιατρική ασφάλιση: Η υγεία σου είναι πάντα η πρώτη μας προτεραιότητα. Γι’ αυτό, όλη η ομάδα μας αποκτά ιδιωτική ιατρική ασφάλιση. Μπορείς να προσθέσεις και την οικογένειά σου.
 • Κουπόνια τροφίμων 2 φορές τον χρόνο: για τα χριστουγεννιάτικα και τα πασχαλινά σου τραπέζια.
 • Την ασφάλεια και τη σιγουριά τού να δουλεύεις σε ένα 100% προστατευμένο περιβάλλον ακόμα και στην περίοδο της πανδημίας. Και δεν το λέμε μόνο εμείς, είναι και επίσημο.

Έλα στην #teamLidl!

Είσαι το επόμενο κεφάλαιο του success story μας;

Κάνε την αίτησή σου τώρα και γίνε μέλος της #teamLidl, της πιο δυναμικής ομάδας στο #retail.

[Για να στείλετε το βιογραφικό σας, κάντε κλικ εδώ.]

Πηγή : https://www.skywalker.gr/elGR/aggelia/ergasias/%CE%99%CE%A4-Project-Manager–International-Collaboration—Intranet-Systems—%CE%A3%CE%AF%CE%BD%CE%B4%CE%BF%CF%82-%CE%98%CE%B5%CF%83%CF%83%CE%B1%CE%BB%CE%BF%CE%BD%CE%AF%CE%BA%CE%B7%CF%8222/B2B67E46-19D4-0BA4-AB26-2C11D9CC0498