Ενίσχυσε το βιογραφικό σου μέσω του προγράμματος E-gnosis της Equal Society!

Nέος κύκλος του Ε-gnosis με δωρεάν μαθήματα εκμάθησης αγγλικών & χρήσης ηλεκτρονικών υπολογιστών.

Νέα τμήματα εκμάθησης αγγλικής γλώσσας και Ηλεκτρονικών Υπολογιστών του προγράμματος E-gnosis της Εqual Society ανοίγουν με την έναρξη του Σεπτεμβρίου.

Η Equal Society, πιστή στις αξίες της, για άλλη μια ακαδημαϊκή χρονιά συνεχίζει να προωθεί τις ίσες ευκαιρίες στην εκπαίδευση για όλους μέσω της πανελλαδικής δράσης E-gnosis.

Ειδικότερα, προσφέρει δωρεάν εκμάθηση στην Αγγλική γλώσσα για την απόκτηση του διεθνούς αναγνωρισμένου πιστοποιητικού TOEIC από την Ελληνοαμερικανική Ένωση σε συνεργασία με το ETS (Education Testing Service), τον μεγαλύτερο φορέα ανάπτυξης και διενέργειας εξετάσεων και δωρεάν τμήματα πληροφορικής για την απόκτηση του αναγνωρισμένου πιστοποιητικού της Vellum Global Education Services.

Το κόστος της εκπαίδευσης επιδοτείται υπό την προϋπόθεση της καταβολής του παραβόλου των εξέταστρων και της συμμετοχής στις εξετάσεις πιστοποίησης.

Προς εξυπηρέτηση όλων, δημιουργούνται καθημερινά τμήματα Εξ’ αποστάσεως – μέσω εξελιγμένης πλατφόρμας e-learning, με σύγχρονο εκπαιδευτικού υλικό, καθοδήγηση από εξειδικευμένους καθηγητές και όλα τα οφέλη και την ευελιξία της εξ’ αποστάσεως εκπαίδευσης.

Εξασφάλισε τώρα μία θέση στα νέα τμήματα και απόκτησε αναγνωρισμένες από τον ΑΣΕΠ πιστοποιήσεις Αγγλικών και Ηλεκτρονικών Υπολογιστών, που θα σου δώσουν συγκριτικό πλεονέκτημα για να ανταπεξέλθεις στις αυξανόμενες απαιτήσεις της αγοράς εργασίας.

Περισσότερες πληροφορίες για τα τμήματα και τις πιστοποιήσεις μπορείτε να βρείτε στην ιστοσελίδα e-gnosis.gr ή να καλέσετε στο 211.70.51.841.

*Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας με βάση την ημερομηνία της αίτησης.

Πηγή : https://www.eduguide.gr/nea/dwrean-ma8hmata-agglikwn-kai-plhroforikhs-mesw-toy-programmatos-/