Σπούδασε στο κορυφαίο μεταπτυχιακό αθλητικής διοίκησης της χώρας! 250 και πλέον απόφοιτοι εργάζονται σε μεγάλους αθλητικούς οργανισμούς

Το Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών (ΠΜΣ) «Διοίκηση Αθλητικών Οργανισμών και Επιχειρήσεων» του Τμήματος Οργάνωσης και Διαχείρισης Αθλητισμού του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου προκηρύσσει για το ακαδημαϊκό έτος 2022-23 σαράντα (40) θέσεις μεταπτυχιακών φοιτητών.

Το ΠΜΣ παρέχει τις ακόλουθες ειδικεύσεις: 

  1. Μάνατζμεντ αθλητικών οργανισμών και επιχειρήσεων
  2. Μάρκετινγκ αθλητικών οργανισμών και επιχειρήσεων
  3. Οικονομική διαχείριση αθλητικών οργανισμών και επιχειρήσεων

Η χρονική διάρκεια φοίτησης στο Π.Μ.Σ. είναι τρία (3) ακαδημαϊκά εξάμηνα. 

Τα μαθήματα πραγματοποιούνται χρησιμοποιώντας την δια ζώσης εκπαίδευση και τη μέθοδο της σύγχρονης εξ’ αποστάσεως εκπαίδευσης.

Πρόκειται για το πρώτο εξειδικευμένο μεταπτυχιακό στην αθλητική διοίκηση που λειτουργεί από το 2008 και το 2012 έλαβε παγκόσμια διάκριση σε θέματα διασύνδεσής του με την αγορά εργασίας στο χώρο της Διοίκησης των Αθλητικών Οργανισμών και Επιχειρήσεων.

Με πάνω από 250 απόφοιτους να εργάζονται ως διοικητικά στελέχη σε αθλητικές ομάδες-συλλόγους, σε αθλητικές ομοσπονδίες, σε εταιρείες στοιχηματισμού αλλά και στην εκπαίδευση. Ενδεικτικά αναφέρουμε τους παρακάτω οργανισμούς: Νike, ΟΠΑΠ, Γενική Γραμματεία Αθλητισμού, Costa Navarino, Volley League, Bwin, Grafts Hellas, αθλητικές ομάδες όπως ο Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός, ΠΑΟΚ, Άρης κ.α.

Η υποβολή των αιτήσεων γίνεται μέχρι τις 16 Σεπτεμβρίου, αποκλειστικά ηλεκτρονικά μέσω της ειδικής φόρμας στην ιστοσελίδα https://bit.ly/39shDWN.

Για περισσότερες πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στην Δρ. Άννα Κουρτεσοπούλου, Υπεύθυνη Γραμματείας του ΠΜΣ κάθε Δευτέρα έως Παρασκευή 09:00 –13:00, τηλέφωνο: 27310-89670 και  email: akourtes@uop.gr, ιστοσελίδα http://pmssm.uop.gr/.

Δείτε την αναλυτική προκήρυξη εδώ.

Πηγή : https://www.eduguide.gr/nea2020/spoydase-sto-koryfaio-metaptyxiako-a8lhtikhs-dioikhshs-ths-xwras/