Καθηγητής/τρια Ρομποτικής

Στα Robotakia αναζητούμε καθηγητές/τριες πλήρους/μερικής απασχόλησης για την διδασκαλία προγραμμάτων σπουδών στην ρομποτική και στον προγραμματισμό, σε μαθητές από 4 έως 17 ετών. Τα εργαστήριά μας διεξάγονται στα κέντρα μας στην Γλυφάδα, στα Βριλήσσια και εξ αποστάσεως.
Στα Robotakia αγαπάμε τη διδασκαλία των παιδιών κι έχουμε ως αποστολή μας την προετοιμασία τους για τον κόσμο της καινοτομίας, της υψηλής τεχνολογίας και των επιστημών.
Η ομάδα μας αποτελείται από υψηλού επιπέδου διδακτικό και διοικητικό προσωπικό. Μας συνδέει η αγάπη για την εκπαίδευση, την καινοτομία και την τεχνολογία.
Όραμά μας η διάδοση ενός νέου, πρωτοποριακού και αποτελεσματικότερου τρόπου διδασκαλίας των επιστημών, μέσω της εκπαιδευτικής ρομποτικής.Εάν έχεις ολοκληρώσει τις σπουδές σου, αναζητάς μία καριέρα στην STEM εκπαίδευση και θέλεις να είσαι μέρος μιας ομάδας καθηγητών με

  • πολυετή εμπειρία στην διδασκαλία της ρομποτικής, η οποία,
  • διδάσκει και αναπτύσσει εκπαιδευτικό υλικό,
  • συμμετέχει σε διαγωνισμούς και προετοιμάζει παιδιά που αποκτούν πολύτιμες εμπειρίες ζωής ενώ συχνά κατακτούν πρωτιές και διακρίσεις τότε,

Στείλε μας το βιογραφικό σου!
Ο ιδανικός υποψήφιος έχει ένα συνδυασμό ανώτατων σπουδών σε παιδαγωγικά και πληροφορική ή θετικές επιστήμες. Μπορείς να δεις εάν το ακαδημαϊκό σου προφίλ ταιριάζει στην ομάδα μας μέσα από το site μας, διαβάζοντας στη σελίδα ποιοι είμαστε / η ομάδα μας τα προφίλ των καθηγητών της ομάδας μας!

Αιτήσεις εδώ

Πηγή: https://www.kariera.gr/jobs/13051