Πανεπιστήμιο Λευκωσίας: Εννέα (9) υποτροφίες για το εξ αποστάσεως πρόγραμμα (MA) Greek Civilization

Το Πανεπιστήμιο Λευκωσίας ανακοινώνει την απονομή εννέα (9) υποτροφιών εξ αποστάσεως αγγλόφωνο μεταπτυχιακό πρόγραμμα MA in Greek Civilization (Ελληνικός Πολιτισμός), για το Χειμερινό Εξάμηνο 2022.

Το Πρόγραμμα καλύπτει το κύριο σώμα του ελληνικού πολιτισμού προσφέροντας στους φοιτητές και τις φοιτήτριες μία μοναδική εκπαιδευτική ευκαιρία για μια εις βάθος μελέτη, μέσω εξειδικευμένης βιβλιογραφίας στα αγγλικά, επί ενός ευρέος φάσματος θεμάτων. Τα μαθήματα βασίζονται σε θεματικό υλικό από πολυάριθμους κλάδους του ελληνικού πολιτισμού όπως ιστορία, φιλοσοφία, λογοτεχνία, επιστήμη, τέχνες και γλώσσα. Επιπλέον, οι φοιτητές και οι φοιτήτριες θα καταπιαστούν με θέματα που προσελκύουν διεθνές ενδιαφέρον, καθώς συνδυάζουν πτυχές της ελληνικής αρχαιότητας με τον σύγχρονο πολιτισμό, όπως σύγχρονες σκηνικές προσεγγίσεις αρχαίου δράματος, σύγχρονος ελληνικός κινηματογράφος, ιστορία του ελληνικού εντύπου και ψηφιακός πολιτισμός.

Το Πρόγραμμα προορίζεται για υποψηφίους και υποψήφιες που επιθυμούν να σταδιοδρομήσουν στους τομείς των Ανθρωπιστικών Επιστημών και των Τεχνών και φιλοδοξούν να συμμετάσχουν ενεργά στην έρευνα και την εκπαίδευση στο επιστημονικό πεδίο του ελληνικού πολιτισμού, ή σχεδιάζουν να εντρυφήσουν περαιτέρω, σε διδακτορικό επίπεδο.

Περισσότερες Πληροφορίες για το εξ αποστάσεως πρόγραμμα MA in Greek Civilization (Ελληνικός Πολιτισμός): εδώ

Πηγή : https://www.eduguide.gr/nea2022/panepisthmio-leykwsias-ennea-9-ypotrofies-gia-e3-apostasews-prog/