Εργαζόμενος/η Δημιουργικής Απασχόλησης – (Μερική Απασχόληση) – Θεσσαλονίκη – Ελληνικό Συμβούλιο για τους Πρόσφυγες (προθεσμία αιτήσεων 10/07)

Το Ελληνικό Συμβούλιο για τους Πρόσφυγες (ΕΣΠ) είναι Μη Κυβερνητική Οργάνωση. Ιδρύθηκε το 1989 και αποτελεί Σωματείο αναγνωρισμένο ως Ειδικώς Φιλανθρωπικό. Περιλαμβάνεται, μεταξύ άλλων,  στα Μητρώα των αρμόδιων Υπουργείων, έχει Συμβουλευτική Ιδιότητα στο Οικονομικό και Κοινωνικό Συμβούλιο του ΟΗΕ (ECOSOC) και είναι επιχειρησιακός εταίρος της Ύπατης Αρμοστείας του ΟΗΕ για τους Πρόσφυγες (UNHCR). Περισσότερα για τον Οργανισμό, το Όραμα και την Αποστολή του μπορείτε να ενημερωθείτε από την ιστοσελίδα https://www.gcr.gr/el/

 

Το ΕΣΠ προκηρύσσει μια (1) θέση Εργαζομένου Δημιουργικής Απασχόλησης που θα απασχοληθεί με σύμβαση ορισμένου χρόνου, στο Κέντρο Ένταξης & Εκπαίδευσης στη Θεσσαλονίκη στο πλαίσιο υλοποίησης προγράμματος. Η θέση  θα αναφέρεται στην/στον Υπεύθυνο του Κέντρων Ένταξης & Εκπαίδευσης.

 

Αρμοδιότητες

Φροντίδα και απασχόληση παιδιών προσχολικής ηλικίας 2 έως 6 χρονών (ατομική υγιεινή, ψυχαγωγικές δραστηριότητες) κατά τη διάρκεια συμμετοχής των γονέων σε εκπαιδευτικές δράσεις.

  • Άμεση συνεργασία με τους/τις υπόλοιπους/ες επαγγελματίες του Κέντρου Κοινωνικής Ένταξης.

Απαραίτητα Προσόντα

Πτυχίο ΑΕΙ/ΤΕΙ/ΙΕΚ Βρεφονηπιοκόμου ή Νηπιαγωγού.

  • Προηγούμενη εμπειρία τουλάχιστον 2 χρόνων στην απασχόληση και φροντίδα παιδιών ηλικίας 2-6 χρονών.
  • Βασική γνώση Αγγλικών.
  • Βασική γνώση Η/Υ.

Επιθυμητά προσόντα

Προηγούμενη απασχόληση στο προσφυγικό/ μεταναστευτικό ή και εμπειρία με ευάλωτες ομάδες.

  • Δυνατότητα συνεργασίας σε πλαίσιο ομάδας.
  • Επικοινωνιακές δεξιότητες.

 Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να στείλουν βιογραφικό σημείωμα και συνοδευτική επιστολή (προαιρετικά) εδώ με θέμα: ΕΔΑΠΘΕΣ_290622

 Λόγω του μεγάλου όγκου βιογραφικών, σε περίπτωση μη επιλογής,
δεν θα μπορέσουμε να ενημερώσουμε όλους τους υποψηφίους.

Προθεσμία υποβολής αιτήσεων:  10/7/22 (Λόγω άμεσης ανάγκης κάλυψης της θέσης, ενδέχεται η διαδικασία επιλογής να εκκινήσει πριν την καταληκτική ημερομηνία υποβολής των βιογραφικών)

Το Ελληνικό Συμβούλιο για τους Πρόσφυγες ακολουθεί την πολιτική των ίσων ευκαιριών. Όλοι οι υποψήφιοι για θέση εργασίας αντιμετωπίζονται ανεξαρτήτου ηλικίας, αναπηρίας, φυλετικής ή εθνικής καταγωγής, φύλου, θρησκείας ή πεποιθήσεων, σεξουαλικού προσανατολισμού.

Πηγή : https://www.gcr.gr/el/theseis-ergasias/item/1997-edapthes-290622