Έναρξη υποβολής αιτήσεων στο online Incubation πρόγραμμα του Orange Grove

Tο Orange Grove ανακοινώνει την έναρξη υποβολής συμμετοχών για το Incubation πρόγραμμα 2022-23, που θα ξεκινήσει τη λειτουργία του το ερχόμενο φθινόπωρο και προσκαλεί όσους έχουν μια καινοτόμο επιχειρηματική ιδέα να λάβουν μέρος. 

Η πρωτοβουλία της Ολλανδικής Πρεσβείας στην Ελλάδα μέσω του προγράμματος «επώασης» απευθύνει πρόσκληση σε νέους επιχειρηματίες που θέλουν να κάνουν πραγματικότητα τις καινοτόμες ιδέες τους, αλλά και σε νεοσύστατες ή υφιστάμενες επιχειρήσεις, ώστε να υποστηρίξει την περαιτέρω ανάπτυξή τους. Το δωρεάν πρόγραμμα θα διεξαχθεί και φέτος διαδικτυακά παρέχοντας για μια ακόμα χρονιά την ευκαιρία σε άτομα από όλη την ελληνική επικράτεια να λάβουν μέρος, συνεισφέροντας στην τοπική επιχειρηματικότητα.

Mέσω του εντατικού Incubation προγράμματος διάρκειας 12 εβδομάδων, η πρότυπη επιχειρηματική θερμοκοιτίδα θα προσφέρει πρόσβαση σε online εργαλεία, συμβουλευτική καθοδήγηση με την εμπειρία διακεκριμένων trainers, διαδραστικά εργαστήρια για την ανάπτυξη καινοτόμων επιχειρηματικών δεξιοτήτων, mentoring και ad-hoc συναντήσεις για τις ανάγκες της κάθε ιδέας / επιχείρησης. Επιπλέον, παρέχεται πρόσβαση και ευκαιρίες δικτύωσης στο εκτεταμένο, διεθνές δίκτυο του Orange Grove και της Ολλανδικής Πρεσβείας καθώς και στο οικοσύστημα παλαιότερων νεοφυών επιχειρήσεων που διαθέτουν προηγούμενη πείρα. 

Ως καταληκτική ημερομηνία υποβολής των αιτήσεων συμμετοχής στο νέο κύκλο του 4μηνου προγράμματος Incubation του Orange Grove έχει οριστεί η 18η  Σεπτεμβρίου 2022.

Για την υποβολή αιτήσεων επισκεφτείτε την ιστοσελίδα.

Το πρόγραμμα υπολογίζεται να ξεκινήσει επίσημα τη Δευτέρα 14 Νοεμβρίου 2022, με εβδομαδαία workshops, τα οποία θα διεξάγονται κάθε Δευτέρα στις 18.00. Τυχόν επιπλέον δραστηριότητες θα ανακοινώνονται στην πορεία.

Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα www.orangegrove.eu, ενώ έχετε τη δυνατότητα να παρακολουθείτε τα νέα σε Facebook, Twitter και Instagram. 

Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε εδώ.

Πηγή : https://www.eduguide.gr/nea2020/online-incubation-programma-toy-orange-grove-3ekinhsan-oi-aithse/