Νέα σειρά δωρεάν online σεμιναρίων “#GrowYourBusiness” από την Cosmote

Η COSMOTE παρουσιάζει μία νέα σειρά δωρεάν online σεμιναρίων στο κανάλι της στο YouTube, για να δώσει σε κάθε επιχείρηση τη γνώση που χρειάζεται, ώστε να μπει δυναμικά στον ψηφιακό κόσμο, αξιοποιώντας τις νέες δυνατότητες που προσφέρει η τεχνολογία.

Κάθε κύκλος σεμιναρίων, επικεντρώνεται σε διαφορετική θεματική ενότητα, για να σε εκπαιδεύσει και να σε κατευθύνει να κάνεις το επόμενο βήμα για την επιχείρησή σου. Στη συνέχεια ακολουθεί live συζήτηση με ερωτήσεις και απαντήσεις, όπου ειδικοί στη θεματολογία, απαντούν στις απορίες των συμμετεχόντων.

Η δημοσιογράφος Πόπη Τσαπανίδου, αναλαμβάνει την παρουσίαση των online σεμιναρίων, καθώς και τον συντονισμό των live.

Ψηφιακές Λύσεις Οργάνωσης Επιχείρησης

Η 5η ενότητα της σειράς δωρεάν online σεμιναρίων είναι εδώ!
Μάθε για νέες τεχνολογίες και λύσεις που θα κάνουν την επιχείρηση σου ευέλικτη και ανταγωνιστική.

Δες τα βίντεο στο Youtube εδώ

Απομακρυσμένη Συνεργασία

Ήρθε η ώρα για την 4η ενότητα της σειράς δωρεάν online σεμιναρίων από την COSMOTE! Δες τώρα όλα τα επεισόδια για την Απομακρυσμένη Συνεργασία στο κανάλι μας στο YouTube και μάθε πώς να συνεργάζεσαι αποτελεσματικά με την ομάδα και τους πελάτες σου χωρίς να βρίσκεστε στον ίδιο χώρο.

Δες τα βίντεο στο Youtube εδώ

Digital Marketing

Παρακολούθησε την τρίτη ενότητα της σειράς δωρεάν online σεμιναρίων και μάθε πώς μπορείς να οργανώσεις ένα ολοκληρωμένο πλάνο προβολής της επιχείρησής σου στο ψηφιακό περιβάλλον.

Δες τα βίντεο στο Youtube εδώ

Ηλεκτρονικό Εμπόριο

Δες τον δεύτερο κύκλο της σειράς δωρεάν online σεμιναρίων και μάθε πώς θα δημιουργήσεις και θα λειτουργήσεις αποτελεσματικά το e-shop σου, για να προσελκύσεις περισσότερους πελάτες.

Δες τα βίντεο στο Youtube εδώ

Ψηφιακή Παρουσία

Στον πρώτο κύκλο δωρεάν online σεμιναρίων μπορείς να δεις όλα όσα χρειάζεσαι για να αποκτήσει η επιχείρησή σου δυνατή online παρουσία και να γίνει πιο ανταγωνιστική και αποδοτική από ποτέ.

Δες τα βίντεο στο Youtube εδώ

Περισσότερες πληροφορίες για το πρόγραμμα #GrowYourBusiness – The Digital Sessions θα βρείτε εδώ.

Πηγή: https://www.eduguide.gr/nea2021/nea-seira-dwrean-online-seminariwn-growyourbusiness-apo-thn-cosm/