Μηχανικός Σχεδιασμού και Παραγωγής CeraMetal se AE

Περιγραφή Θέσης

Απαραίτητα Προσόντα

Η εταιρία CeraMetal se Α.Ε. με έδρα στο Κορωπί Αττικής επιθυμεί να προσλάβει

Μηχανικό Σχεδιασμού & Παραγωγής

Πεδίο εργασίας η υποστήριξη της παραγωγής, ο ποιοτικός έλεγχος και η βελτιστοποίηση διαδικασιών.

Απαραίτητα Προσόντα:

Πτυχίο Μηχανολόγου Μηχανικού ή Μηχανικού Παραγωγής (Α.Ε.Ι. / Α.Τ.Ε.Ι.)

Άριστη γνώση της Αγγλικής γλώσσας.

Άριστη γνώση μηχανολογικού σχεδίου (Autocad, Inventor)

Ο υποψήφιος θα πρέπει να μπορεί να εργαστεί με υπευθυνότητα σε περιβάλλον βιομηχανίας υψηλών απαιτήσεων, σε εναλλασσόμενη πρωινή και νυχτερινή βάρδια.

Αποστολή βιογραφικών:

fax: 210 6644912

email:


Στην επικοινωνία σας θα πρέπει να αναφέρετε τον κωδικό θέσης CV7.

Η CeraMetal se A.E. ιδρύθηκε το 1986 και δραστηριοποιείται στο τομέα των αντιτριβικών κατασκευών. H εταιρία στεγάζεται σε ένα χώρο 5000m2 και παράγει τα προϊόντα της με σύγχρονες μεθόδους και μηχανήματα. Η έδρα της εταιρίας είναι στο Κορωπί Αττικής, σε μια από τις πιο τεχνολογικά ανεπτυγμένες περιοχές της Ελλάδος με γρήγορη πρόσβαση στην Αττική Οδό, το εθνικό οδικό δίκτυο και το αεροδρόμιο του Ελ. Βενιζέλου.

Κύριες δραστηριότητες της εταιρίας είναι:

●  Η παραγωγή ελασμάτων που έχουν μεγάλη αντοχή σε φθορά διαφόρων τύπων (τριβή, κρούση, υψηλές θερμοκρασίες).

●  Ο σχεδιασμός και η παραγωγή νέων μερών μηχανημάτων ή εγκαταστάσεων, με την χρήση αντιτριβικών υλικών.

Τα αντιτριβικά προϊόντα προσφέρουν πολλαπλάσια διάρκεια ζωής από τον απλό χάλυβα και χρησιμοποιούνται για να λύσουν προβλήματα φθοράς στην βαριά βιομηχανία όπως για παράδειγμα σε μονάδες παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας, σε βιομηχανίες τσιμέντου και σε χαλυβουργία. Μερικές κλασσικές εφαρμογές περιλαμβάνουν αγωγούς μεταφοράς υλικών, φυγοκεντριστές, φτερωτές, μεταφορικούς κοχλίες, κ.λ.π.

Ο μεγαλύτερος όγκος των πωλήσεων της εταιρίας είναι προς χώρες της Ευρωπαϊκής ένωσης. Παράλληλα όμως η εταιρία πραγματοποιεί εξαγωγές σε πολλές χώρες εκτός της Ευρώπης. Η CeraMetal se Α.Ε. είναι μία από τις πιο καταξιωμένες εταιρίες στον τομέα που δραστηριοποιείται. Η εταιρία εξελίσσεται και προοδεύει διαρκώς προκειμένου να βελτιώνει την ποιότητα των προϊόντων της αλλά και να παραμένει ανταγωνιστική.

Πηγή : https://www.kariera.gr/%CE%B8%CE%AD%CF%83%CE%B7-%CE%B5%CF%81%CE%B3%CE%B1%CF%83%CE%AF%CE%B1%CF%82/%CE%BC%CE%B7%CF%87%CE%B1%CE%BD%CE%B9%CE%BA%CF%8C%CF%82-%CF%83%CF%87%CE%B5%CE%B4%CE%B9%CE%B1%CF%83%CE%BC%CE%BF%CF%8D-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-%CF%80%CE%B1%CF%81%CE%B1%CE%B3%CF%89%CE%B3%CE%AE%CF%82-j315q46y0rxt19lt3t9