Πρόσκληση συμμετοχής σε focus groups – Έρευνα Future of Work-Alba Graduate Business School, The American College of Greece

Π Ρ Ο Σ Κ Λ Η Σ Η

 

Αγαπητές φοιτήτριες, Αγαπητοί φοιτητές,

Η καταλυτική δράση της πανδημίας επανάφερε στο προσκήνιο τη συζήτηση για το μέλλον της εργασίας. Η τηλεργασία ήρθε για να μείνει; Ποιο θα είναι το νέο μοντέλο εργασίας; Πώς θα εργαζόμαστε σε λίγα χρόνια; Τι χρειαζόμαστε για να είμαστε όλοι μας ανταγωνιστικοί εργαζόμενοι στο νέο εργασιακό περιβάλλον; Ποιες οι νέες ανάγκες των επιχειρήσεων σε εργασιακές ικανότητες και δεξιότητες;

Απαντήσεις σε αυτά (και άλλα σχετικά) ερωτήματα θα προσπαθήσει να δώσει η νέα έρευνα του Alba Graduate Business School, The American College of Greece, για το μέλλον της εργασίας στην Ελλάδα και το προφίλ των μελλοντικών ανταγωνιστικών εργαζόμενων. Η πρώτη δράση της έρευνας αφορά μία σειρά από δομημένες συζητήσεις – focus groups στις οποίες θα θέλαμε να σας καλέσουμε να συμμετέχετε και να συνεισφέρετε τη γνώμη σας.

Τα focus groups θα διεξαχθούν διαδικτυακά από το τμήμα Applied Research & Innovation (ARIP) του Alba Graduate Business School στις ημερομηνίες:

  • Focus group 1: Τρίτη, 24 Μάϊου, 12.00-14.00
  • Focus group 2: Τετάρτη, 25 Μάϊου, 14.00-16.00
  • Focus group 3: Πέμπτη, 26 Μάϊου, 16.00-18.00

Αν θα σας ενδιέφερε να συμμετέχετε παρακαλούμε δηλώστε συμμετοχή στο email aalexopoulos@alba.acg.edu (αναφέροντας την ημερομηνία και ώρα του focus group για το οποίο ενδιαφέρεστε).

Τα focus groups θα γίνουν στα ελληνικά. Η διάρκεια τους θα είναι 1,5 με 2 ώρες και στο κάθε ένα από αυτά θα συμμετέχουν 5-10 άτομα. Η εικόνα και ο ήχος θα καταγραφούν με ηλεκτρονικά μέσα στο πλαίσιο και αποκλειστικά για τους σκοπούς της έρευνας. Η καταγραφή (recording) θα καταστραφεί με την ολοκλήρωση της έρευνας (Σεπτέμβριος 2022). Οι συμμετέχοντες θα παραμείνουν ανώνυμοι και δεν θα αναγνωρισθούν σε καμία από τις δημόσιες αναφορές των αποτελεσμάτων/ συμπερασμάτων της έρευνας.

Ως ελάχιστη ένδειξη ευγνωμοσύνης και συμβολική κίνηση ανταπόδοσης, όλοι οι συμμετέχοντες στα focus groups θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν ένα handson Leader Identity Development workshop, ένα καινοτομικό εκπαιδευτικό πρόγραμμα του Alba Executive Development. Επίσης, οι συμμετέχοντες θα έχουν πρώτοι πρόσβαση στη μελέτη με τα πλήρη αποτελέσματα της έρευνας.

Ελπίζουμε να δούμε όσο το δυνατόν περισσότερους από εσάς στα focus groups!