Διεθνής Έκθεση Μεταπτυχιακών Προγραμμάτων (Αθήνα, Θεσσαλονίκη)-9-10/03/22

Η μεγαλύτερη διεθνής έκθεση πανεπιστημίων αποκλειστικά για μεταπτυχιακά και διδακτορικά προγράμματα της QS επιστρέφει στην Αθήνα, την Τετάρτη 9 Μαρτίου και στη Θεσσαλονίκη την Πέμπτη 10 Μαρτίου. Μετά από δύο χρόνια διαδικτυακής παρουσίας η QS επιστρέφει και πάλι φέρνοντας κοντά σου τα καλυτέρα πανεπιστήμια του κόσμου από του πιο δημοφιλείς προορισμούς σπουδών.

Η λίστα των πανεπιστημίων περιλαμβάνει: University of Cambridge, Imperial College, University of Manchester, University of Warwick, Strathclyde Business School, Lancaster University Management School, University of Kent, Brussels School of Governance, European University, Bocconi, MIP, Maastricht School of Management, Radboud University, Aristotle University of Thessaloniki, University of Macedonia και πολλά άλλα.

Για περισσότερες πληροφορίες και για να δεις την πλήρη λίστα με τα πανεπιστήμια κάνε κλικ εδώ: https://bit.ly/3I44nUN

Στην έκθεση συμμετέχουν εκπρόσωποι πανεπιστημίων, σύμβουλοι σταδιοδρομίας και εκπαιδευτικοί οργανισμοί, οι οποίοι παρέχουν χρήσιμες πληροφορίες για μεταπτυχιακά, τα κριτήρια εισαγωγής, την αίτηση για Visa για σπουδές στην Αγγλία, τα απαραίτητα δικαιολογητικά καθώς και τις προοπτικές καριέρας μετά το τέλος των σπουδών.

Επιπλέον οφέλη της έκθεσης:

5000+ προγράμματα μεταπτυχιακών

QS Υποτροφίες για μεταπτυχιακά

Σεμινάρια, workshops

Συμβουλευτική επαγγελματικού προσανατολισμού

Εικονικές συνεντεύξεις και networking με επιτυχημένους απόφοιτους

Τόπος και ημερομηνία διεξαγωγής της έκθεσης

Αθήνα, Τετάρτη 9 Μαρτίου, Royal Olymptic Hotel Athens, 17:30-20:00

Θεσσαλονίκη, Πέμπτη 10 Μαρτίου – The Met Hotel, 17:30-20:00

Η είσοδος στην έκθεση είναι δωρεάν αλλά απαιτείται η εγγραφή ηλεκτρονικά εδώ: https://bit.ly/3I44nUN