4ος Κύκλος WIND Young Talents – Graduate Trainee Program

Ξεκινάει σήμερα ο 4ος κύκλος του προγράμματος WIND Young Talents – Graduate Trainee Program, δίνοντας την ευκαιρία σε αποφοίτους που αγαπούν την τεχνολογία και διαθέτουν ψηφιακές δεξιότητες, έως 28 ετών, να ξεκινήσουν την καριέρα τους στις τηλεπικοινωνίες και να γίνουν μέλη της δυναμικής ομάδας της WIND, συμβάλλοντας στον ψηφιακό μετασχηματισμό της χώρας.

Διαδικασία Συμμετοχής στον 4ο κύκλο WIND Young Talents

• Η συμμετοχή στον 4ο κύκλο του προγράμματος ξεκινάει με την αίτηση που οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλουν μέχρι τις 14 Δεκεμβρίου ηλεκτρονικά, στο www.windyoungtalents.gr

• Στη σελίδα www.windyoungtalents.gr οι ενδιαφερόμενοι θα βρουν αναλυτικές πληροφορίες για τις προϋποθέσεις συμμετοχής και τα στάδια επιλογής που ακολουθεί η εταιρεία.

• Η διαχείριση και αξιολόγηση των αιτήσεων θα γίνει από την ομάδα Ανθρώπινου Δυναμικού της WIND και σε κάθε στάδιο θα υπάρχει επικοινωνία της εταιρείας με τους υποψηφίους.

• Η διαδικασία επιλογής των 10 νέων Young Talents αναμένεται να ολοκληρωθεί τον Ιανουάριο 2022.

• Οι υποψήφιοι που θα ξεχωρίσουν, θα προσληφθούν στην WIND με σύμβαση αορίστου χρόνου και θα ξεκινήσουν το επαγγελματικό τους «ταξίδι», ανακαλύπτοντας τις διαφορετικές ομάδες και λειτουργίες της εταιρείας και τον συναρπαστικό κόσμο των τηλεπικοινωνιών.

Περισσότερες πληροφορίες εδώ

Καταληκτική ημερομηνία υποβολής αιτήσεων: 14 Δεκεμβρίου 2021