Ευκαιρίες Απασχόλησης στην Coca – Cola 3E | Rise Management Trainee Programme – Την επόμενη γενιά στελεχών αναζητά η Coca-Cola Τρία Έψιλον [19.4.2018]

300x250

Στόχος του προγράμματος είναι να δώσει την ευκαιρία σε νέους απόφοιτους, με ελάχιστη εργασιακή εμπειρία (0-2 χρόνια) να εργαστούν στην καρδιά της εταιρείας μας σε διάφορους επαγγελματικούς τομείς.

Δύο χρόνια πλούσια σε γνώση, προκλήσεις, projects και επαγγελματικές εμπειρίες σε ομάδες θα μπορέσουν να γνωρίσουν από κοντά τη δραστηριότητα και τη συνολική λειτουργία της εταιρείας.

Σε όλη τη διαδικασία του πλάνου ανάπτυξής τους περιλαμβάνονται ευκαιρίες εκπαίδευσης, on-the-job training και άμεση ανάθεση projects, με στόχο την απόκτηση επαγγελματικής εμπειρίας σε πρακτικό επίπεδο και αξιολόγηση της απόδοσης με στόχο την ανάπτυξή τους, ώστε τελειώνοντας το πρόγραμμα να αναλάβουν θέση εργασίας στον οργανισμό μας.

Αναλυτικά πληροφορίες και λεπτομέρειες:

  • Θέσεις για το πρόγραμμα εδώ
  • Περιγραφή προγράμματος θα βρείτε εδώ
  • Για συμμετοχή και κριτήρια επιλογής εδώ
  • Για τα στάδια του προγράμματος εδώ

H Coca Cola Τρία Έψιλον διακρίθηκε πρόσφατα ως ένας από τους 10 κορυφαίους εργοδότες με το καλύτερο εργασιακό περιβάλλον στην Ελλάδα, στην έρευνα Best Workplaces 2018 και αποτελεί εργοδότη επιλογής για τη Γενιά Y σύμφωνα με την πρόσφατη έρευνα «Καριέρα και Γενιά Υ» .  Δύο σημαντικές διακρίσεις που την καθιστούν τη μόνη εταιρεία του κλάδου τροφίμων και ποτών που βρίσκεται ταυτόχρονα στην πρώτη δεκάδα των δύο σημαντικότερων ερευνών για το εργασιακό περιβάλλον στη χώρα μας.

Η προθεσμία για δηλώσεις συμμετοχής είναι η 6η Μαΐου.

Δελτίο Τύπου – Την επόμενη γενιά στελεχών αναζητά η Coca-Cola Τρία Έψιλον