Η Coca-Cola Τρία Έψιλον αναζητά Μarket Developers για να ενταχθούν στην πιο δυναμική ομάδα πωλήσεων [23.1.2018]

Με 60 νέες θέσεις εποχικής απασχόλησης, σε 16 περιοχές της Ελλάδας, μεγαλώνει και φέτος η ομάδα πωλήσεων της Coca-Cola Τρία Έψιλον. Για ακόμη μια χρονιά, η εταιρεία Coca-Cola Τρία Έψιλον δημιουργεί ευκαιρίες καριέρας σε ένα εργασιακό περιβάλλον που προσφέρει σταθερότητα και εξελίσσεται δυναμικά χρόνο με το χρόνο τόσο σε επίπεδο χαρτοφυλακίου προϊόντων όσο και μέσα από τις ομάδες της που μοιράζονται το ίδιο πάθος στο να ξεχωρίζει σε ό,τι κάνει.

 

Αναζητά ταλαντούχους ανθρώπους αποφασισμένους που επιθυμούν μια καριέρα στις πωλήσεις με χαρτοφυλάκιο τα πιο iconic brands που χαρίζουν καθημερινά χαρά σε εκατομμύρια καταναλωτές. Αφοσίωση, επαγγελματισμός, αυτοπεποίθηση  και όρεξη για μάθηση είναι μερικά από τα βασικά συστατικά επιτυχίας.

 

Μέσα από την εξάμηνη απασχόλησή τους, οι ενδιαφερόμενοι θα έχουν την ευκαιρία να ενταχθούν στη μεγαλύτερη ομάδα πωλήσεων του κλάδου, με περισσότερα από 500 άτομα σε ολόκληρη την Ελλάδα. Για την εταιρεία, είναι σημαντικό να δίνει ευκαιρίες ανάπτυξης και εξέλιξης στους ανθρώπους καθώς αποτελούν τη δύναμη που οδηγεί στην επιτυχία. Έτσι, το 2017, και με βάση την απόδοσή τους, πάνω από το 34% των εποχικών εργαζόμενων παρέμειναν σε οργανικές θέσεις της εταιρείας.

 

Τα άτομα που θα επιλεγούν θα έχουν τη δυνατότητα να εκπαιδευτούν σε σύγχρονες τεχνικές πωλήσεων και να συνεργαστούν με καταξιωμένα στελέχη πωλήσεων της αγοράς.

 

  • Για να δείτε το νέο microsite που αφορά στην ομάδα Πωλήσεων πατήσετε εδώ Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκεφθούν και το νέο microsite που φτιάξαμε φέτος ειδικά, ώστε να ενισχύσει περισσότερο την κατανόηση σχετικά με διάφορα θέματα που μπορεί να τους απασχολούν
  • Για τη λίστα των διαθέσιμων θέσεων πατήστε εδώ
  • Για repost της σχετικής Facebook ανάρτησης στη σελίδα του Πανεπιστημίου και του Γραφείου Διασύνδεσης πατήστε εδώ
  • Οι περιοχές είναι: Αργολίδα, Ζάκυνθος, Ηλεία, Θάσος, Κεφαλονιά, Κρήτη (Ρέθυμνο, Ηράκλειο, Λασίθι, Χανιά), Κως , Λέσβος, Μεσσηνία, Πρέβεζα, Ρόδος, Σάμος, Σκιάθος ,Σκόπελος, Χαλκιδική, Χίος

 

Αιτήσεις  μέχρι τις 11 Φεβρουαρίου