Η Coca-Cola Τρία Έψιλον αναζητά Market Developers για την πιο δυναμική ομάδα Πωλήσεων!

Νέες θέσεις εργασίας για τη στελέχωση της εποχιακής αγοράς στα νησιά Χίος, Λέσβος, Σάμος. Ο ρόλος περιλαμβάνει την δημιουργία και υλοποίηση του πλάνου ανάπτυξης της αγοράς σε συγκεκριμένους πελάτες ευθύνης, προκειμένου να πετύχει τους στόχους ενεργοποίησης, ανάπτυξης πωλήσεων και κερδοφορίας της εταιρείας, σύμφωνα με τη στρατηγική και τις προτεραιότητες.

cocacola-poster

Για περισσότερες πληροφορίες καθώς και για την καταχώρηση βιογραφικού σας επισκεφθείτε την ιστοσελίδα μας gr.coca-colahellenic.com/gr/kariera/eukairies-karieras

Η Coca-Cola Τρία Έψιλον, η κορυφαία ελληνική εταιρεία μη αλκοολούχων ποτών, παράγει στις εγκαταστάσεις της στην Ελλάδα και διανέμει ένα πλούσιο χαρτοφυλάκιο προϊόντων υψηλής ποιότητας. Ανάμεσα σε αυτά είναι τα σήματα της Τhe Coca‑Cola Company και προϊόντα που έχουμε αναπτύξει και παράγουμε στην Ελλάδα, όπως η Amita, το Frulite και το Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΑΥΡΑ. Το χαρτοφυλάκιο προϊόντων συμπληρώνεται με τη διανομή των snacks TSAKIRIS, του ενεργειακού ποτού Monster, του καφέ Lavazza και των αλκοολούχων ποτών των εταιριών The Edrington, Ισιδώρου Αρβανίτου, Brown-Forman και Gruppo Campari. Με σταθερή παρουσία εδώ και 48 χρόνια, διαθέτει το μεγαλύτερο δίκτυο πωλήσεων και δημιουργεί ευκαιρίες καριέρας.