Πρόγραμμα της Future Leaders

Αθήνα, 19 Ιανουαρίου 2017

Η ιδέα της Future Leaders ξεκίνησε ως μια πρωτοβουλία μεγάλων επιχειρήσεων και ιδιωτών, με πίστη στο δυναμικό των νέων ανθρώπων και την πεποίθηση ότι το μέλλον του επιχειρηματικού γίγνεσθαι ανήκει στα ικανά και κοινωνικά ευαισθητοποιημένα στελέχη.

Η Future Leaders ΑΜΚΕ υποστηρίζει τους νέους απόφοιτους και μεταπτυχιακούς φοιτητές ελληνικών και ξένων Πανεπιστημίων ώστε να ενταχθούν με επιτυχία στην αγορά εργασίας, καθώς και να γίνουν οι ηγέτες του μέλλοντος.
Η Future Leaders προσφέρει ένα μοναδικό, ολοκληρωμένο πρόγραμμα το οποίο περιλαμβάνει:

1. Αξιολόγηση επαγγελματικής προσωπικότητας.
2. Πρόγραμμα ανάπτυξης δεξιοτήτων και βελτίωσης της συμπεριφοράς.
3. Καθοδήγηση από έμπειρα στελέχη των εταιρειών υποστηρικτών (ΑΒ Βασιλόπουλος, Wind, Μινέρβα, Τιτάν, Τράπεζα Πειραιώς).
4. Έμπρακτη συνεισφορά κοινωνικού έργου μέσα από έργα εθελοντικής διάστασης, που έχουν ως αποδέκτες πολιτιστικά, κοινωνικά και περιβαλλοντικά έργα.
5. Πρόγραμμα Τεχνικής κατάρτισης σε θέματα business analysis, problem solving, decision making and collaborative leadership από πλέον αναγνωρισμένες συμβουλευτικές εταιρείες διεθνούς αγοράς (Aon Hewitt, Better Future-Mercer, KPMG, McKinsey, Pwc).

6. Αμειβόμενη Πρακτική Άσκηση διάρκειας 6 μηνών σε μεγάλες εταιρείες ανά την Ελλάδα.

 

Σύντομη περιγραφή του προγράμματος Συμμετέχοντες: απόφοιτοι ΑΕΙ, (ή επί πτυχίω Πολυτεχνικής Σχολής) και μεταπτυχιακοί φοιτητές ή απόφοιτοι μεταπτυχιακού έως 29 ετών Διάρκεια προγράμματος: 11 ημερολογιακές ημέρες εκ των οποίων 4 ημέρες θα είναι εκτός Αττικής

Διαδικασία επιλογής

Συμπλήρωση επίσημης φόρμας συμμετοχής

 Αποστολή βιογραφικού σημειώματος.

Παρακαλούμε όπως μας αποστείλουν συμπληρωμένη την επισυναπτόμενη φόρμα συμμετοχής και το βιογραφικό τους σημείωμα όσοι επιθυμούν να συμμετάσχουν στο πρόγραμμα.

Όλα τα δικαιολογητικά πρέπει να αποσταλούν στο info@futureleaders.gr μέχρι το τέλος του Φεβρουαρίου.

www.futureleaders.gr,
www.futureleaders.eu.com
Χρυσοστόμου Σμύρνης 25 ,
152 33 Χαλάνδρι
Τηλ-φαξ: 211 4110901
Email: info@futureleaders.gr