Γίνε μηχανικός στην EUROPA

Η EUROPA PROFIL ΑΛΟΥΜΙΝΙΟ Α.Β.Ε., πρωτοπόρος εταιρία διέλασης αλουμινίου στην Ελλάδα, δίνει την ευκαιρία σε νέους μηχανικούς να αναπτύξουν τις ικανότητές τους σε πραγματικές συνθήκες εργασίας και να διεκδικήσουν μια θέση εργασίας μέσω του προγράμματος επαγγελματικής απασχόλησης «Γίνε Μηχανικός στην EUROPA».

Το πρόγραμμα απευθύνεται σε νέες και νέους μηχανικούς ηλικίας έως 30 ετών, απόφοιτους Πολυτεχνικών Σχολών. Προσφέρει μέσω έμμισθης απασχόλησης την ευκαιρία να εκπαιδευτούν και στη συνέχεια να στελεχώσουν τις Διευθύνσεις της εταιρείας, αποκτώντας την τεχνογνωσία και την απαραίτητη προϋπηρεσία σε μια από τις καλύτερες βιομηχανίες της χώρας, αξιοποιώντας τις σπουδές τους σε συναφές αντικείμενο.

Με την ολοκλήρωση του προγράμματος: Γίνε μηχανικός στην EUROPA”, η EUROPA θα επιβραβεύσει τους νέους μηχανικούς που θα ξεχωρίσουν με θέση εργασίας στην εταιρεία και προοπτικές καριέρας.

Η πρωτοβουλία αυτή της EUROPA έρχεται να προστεθεί σε σειρά ενεργειών Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης που αποδεικνύουν εμπράκτως την συνεισφορά της εταιρίας στις τοπικές κοινωνίες, ενισχύοντας παράλληλα την εμπιστοσύνη της στις νέες γενιές μηχανικών της χώρας.

 

*Αποστολή βιογραφικών μέχρι και τις 30/09/2016 στο e-mail: engineer@profil.gr