Τράπεζα Βιογραφικών

1)Τι είναι η Ηλεκτρονική Τράπεζα Βιογραφικών (ΗΤΒ);

Είναι μια δωρεάν υπηρεσία που επιτρέπει στους φοιτητές και απόφοιτους του Πανεπιστημίου Αιγαίου να διαφημίσουν το Βιογραφικό τους Σημείωμα και να βρουν εργασία εναρμονισμένη με τις γνώσεις και δεξιότητές τους, καθώς εργοδότες μπορούν να επιλέξουν ανάμεσα σε φοιτητές και απόφοιτους των τμημάτων του Ιδρύματος.

2)Ποιοι μπορούν να χρησιμοποιήσουν την Ηλεκτρονική Τράπεζα Βιογραφικών;

Οι φοιτητές/τριες και απόφοιτοι του Πανεπιστημίου Αιγαίου καθώς και εταιρείες, οργανισμοί, φορείς και γενικότερα εργοδότες.

 • Φοιτητές/τριες και απόφοιτοι
  Για τη χρήση της ΗΤΒ απαιτείται να κάνετε “Είσοδο χρήστη” και απλά να εισάγετε το συνθηματικό και κωδικό που έχετε ή είχατε ως φοιτητής.

  Εάν δεν θυμόσαστε τους κωδικούς σας, παρακαλώ επικοινωνήστε με το helpdesk της Υπηρεσίας Πληροφορικής και Επικοινωνιών του Πανεπιστημίου Αιγαίου στο helpdesk@lesvos.aegean.gr ή 2251036166

  Μετά την είσοδό σας μπορείτε να εισάγετε το βιογραφικό σας, να το προεπισκοπήσετε, να το επεξεργαστείτε και να το διαγράψετε.

 • Εργοδότες
  Εάν είσαστε εργοδότης και επιθυμείτε να χρησιμοποιήσετε την ΗΤΒ θα πρέπει να δημιουργήσετε “Λογαριασμό Φορέα” από το μενού “Φορείς απασχόλησης” και ακολουθήστε τις οδηγίες.

  3)Σημαντική Σημείωση

  Όταν καταχωρείται ένα βιογραφικό σημείωμα η θεματική ενότητα με τα προσωπικά στοιχεία δεν είναι ορατή σε κανένα για τη διαφύλαξη προσωπικών δεδομένων. Ο εργοδότης μόνο μπορεί να έχει πρόσβαση σε αυτή τη θεματική αφού πρώτα εχει υποβάλει ανάλογο αίτημα στο Γραφείο Διασύνδεσης και έχει εγκριθεί.